Rossz kislány! Sandra Bullock majdnem börtönbe került

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Sandra Bullock börtön titok rács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dolgot árult el a jó kislánynak tűnő Sandra Bullock. Egyszer majdnem bilincs csattant a csuklóján...

A színésznő nem csak hogy két pasival randizgat, de más téren is rosszalkodott korábban. Egy interjúban elárulta, egyetemista korában sokat bulizott, és egyszer még részegen bajba is keveredett. Bár nem derült ki, miért, de azt bevallotta, majdnem börtönben végezte.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

"Csináltam pár nagy hülyeséget. Csoda, hogy nem kerültem börtönbe. Nagyjából öt éve érzem csak magam felnőttnek" - nyilatkozta.

Törőcsik Mari: "A férjem ugyanazon az ágyon halt meg, ahol én feküdtem"http://www.life.hu/sztarok/20151007-torocsik-mari-elarulta-hogy-ferje-maar-gyula-ugyanazon-az-agyon-halt-meg-ahol-o-fekudt.htmlLassan két éve, hogy meghalt Törőcsik Mari férje, Maár Gyula filmrendező. A klinikai halál állapotából egyszer már visszajött Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő bár megfogadta, hogy nem beszél élete szerelméről, most mégis kivételt tett. Megható és szívhez szóló gondolatok következnek Törőcsik Mari imádott férjéről. TV + SztárokOrigoLajcsi exmenyasszonya is megszólalt: "Ő nem rossz ember!"http://www.life.hu/sztarok/20151008-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-exmenyasszonya-megszolalt-szerinte-lajcsi-jo-ember.htmlJágerné Horváth Éva, a jelenleg előzetesben lévő Lajcsi védelmére kelt: állítja, nem hiszi el, hogy igaz, amivel exvőlegényét vádolják. TV + Sztárok--Lázár Bence Facebook oldalán üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151007-a-leukemiaval-kuzdo-focista-lazar-bence-uzent-a-focivalogatottnak.htmlA leukémiával küzdő fiatal futballista, Lázár Bence Facebookján osztotta meg üzenetét. TV + Sztárok--Izgi! Közülük párbajozik majd valakivel Király Viktor a The Voice-banhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-adam-levine-csapata-a-the-voiceban-kiraly-viktor-is-benne-van.htmlA héten kezdődnek az amerikai The Voice párbajai. Király Viktornak a Team Adam többi tagjával kell majd harcolnia. TV + Sztárok--Csobot Adél: "Emésztettem, marcangoltam magam, hogy mi volt rossz"http://www.life.hu/sztarok/20151008-csobot-adel-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-elmeselte-mit-elt-at-amikor-majdnem-kiesett-a.htmlAz énekesnő bevallotta, hogy mit érzett, amikor majdnem kiesett a Sztárban sztárból. TV + SztárokRTLKLUB"Megnyerjük az Eurovíziós Dalfesztivált" - Győzike nagyon elszánthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-gaspar-gyozo-gyozike-nagyon-elszant-meg-akarja-nyerni-az-eurovizios-dalfesztivalt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gáspár Győző bejeletette, újra összeáll régi zenekaruk, a Romantic. A showman pedig nemzetközi megmérettetésre vágyik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.