Majka rendesen kiosztotta a köztévét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
MTVA Sztárban sztár Facebook szereplés köztévé Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető hosszú Facebook-posztot szentelt annak, hogy beszóljon az állami tévének.

Történt ugyanis, hogy Majkát elhívták egy produkcióba, már néhány bejátszót le is forgattak vele, amikor közölték, hogy mégsem tartanak igényt rá. Az ok pedig az volt, hogy amíg a Sztárban sztár című produkcióban szerepel, addig nem mehet az MTV-re.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az eset miatt Majka alaposan kiosztotta az állami tévét, még azt is megemlíti bejegyzésében, hogy az ő Facebook-oldala látogatottabb: „Finoman közlöm ,hogy a Facebook oldalam többen nézik,mint a ti műsoroknak nevezett szörnyűségeiteket (tisztelet a kivételnek). Ráadásul azt csak 3 csináljuk és kicsit kevesebbért, mint 80mrd…”

Íme a teljes bejegyzés:

Felhívtak kb egy hónapja az MTVAbol (M1),h menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oke. Leszervezték. Jövő h...

Posted by Majka on 2015. október 8.

Majka a kisfiával és cuki kutyusokkal szelfizett - Ennivaló kép!

Az énekes legújabb Instagram fotóján tündéri kisfiával, Mariánnal és két kutyussal pózol a kamerának, mely mellé csak azt írta: "Kutyák, gyerek bekészítve.." Itt megnézheted róluk a fotót!
Kárász Róbert a világsztárt, Sophia Lorent ostromolja http://www.life.hu/sztarok/20151008-karasz-robert-egy-vilagsztart-sophia-lorent-ostromol-tole-is-macit-szeretne.htmlKárász Robi nagy fába vágta a fejszéjét, építkezik. Nem saját házat hoz tető alá, hanem az egykori szebb napokat megélt Vörösmarty mozit újítja fel. A csupasz falak, a jelenleg szétvert épület lett a második irodája. TV + Sztárok--Havas Henrik: "Ki a f…t érdekel, hogy Varnus Xavérnak mi a véleménye?"http://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-heti-hetesbol-valo-kilepesere-havas-henrik-is-reagalt.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Varnus Xavér kiszáll a Heti Hetesből. Az orgonaművész közösségi oldalán vallott arról, hogy számára vállalhatatlan szereplőkkel a jövőben nem hajlandó együtt szerepelni. De mit gondolnak erről kollégái? TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKiss Ramóna jól megkapta: "Értjük, alkesz vagy"http://www.life.hu/sztarok/20151009-fluor-tomi-a-gyertek-at-szombat-este-adasaban-szolt-be-kiss-ramonanak.htmlElvetette a sulykot Kis Ramónával szemben Fluor Tomi a Gyertek át szombat este! adásában. TV + SztárokOrigoHoppá! Befotózott valaki Lola lábai közé: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151008-lola-enekeso-labai-koze-fotozott-be-valaki-izgi-kep-az-instagramon.htmlLegutóbb Kylie Jenner, majd pedig Dukai Regina fényképezett be a lábai közé. Most pedig Lola. Felmeül a kérdés, hogy miért? TV + Sztárok--Bögyös playboy ikrek – gondolnád hogy elrontották a plasztikájukat?http://www.life.hu/sztarok/20151008-hugh-hefner-odavolt-a-dogos-bogyos-playboy-ikrekert-akinek-plasztikai-mutetjeiket-elrontottak.htmlHugh Hefner odavolt a szőke szépségekért és mindkettőjükkel együtt élt a hatalmas orgiáiról híres playboy házban. TV + Sztárok--Gáspár Evelinnek egyre kerekebb a popsija: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151008-gaspar-evelin-ma-ket-szexi-kepet-is-szallitott-nekunk.htmlGáspár Evelin edzeni is volt ma, és újnak tűnő, dögös frizuráját is megjáratta a luxuskocsiban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.