És az megvan, hogy Zimány Lindából már Barbie baba is van?

modell Barbie baba Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda, aki smink nélkül szinte felismerhetetlen, a napokban egy olyan képet tett közzé, amin ő kétszer is rajta van. És nem, nem egy sima tükörszelfire gondolunk...

"Dupla selfie. Ez a legviccesebb dolog, amit valaha láttam... Linda baba" - írta ki nyilvános közösségi oldalára Linda, majd pedig közzétette az alábbi képet:

"Linda doll" Forrás: Instagram/lindazimany

Micsoda fenék! Így edzi hátsóját Zimány Linda

Kedves Ferenc kedvese legutóbb egy nagyon szexi fotósorozaton mutatta meg a rajongóknak, hogyan edzi az amúgy is tökéletes fenekét.
Te jó ég! Mi történt Zimány Linda szájával?http://www.life.hu/sztarok/20151007-zimany-linda-kek-szajjal-tuntet-a-zaklatas-ellen.htmlA modell egészen megijesztett minket, amikor kiposztolta ezt a furcsa képet Instagram-oldalára. TV + Sztárok--Zimány Linda hangyákat varratott magára?http://www.life.hu/sztarok/20150927-zimany-linda-hangyas-tetkot-villantott-az-instagram-oldalan.htmlA glammodell újabb képpel lepte meg a rajongóit, ahol állítólag az ő kezét láthatjuk, melyre hangyák vannak tetoválva. Linda éppen Ibizán bulizik, és lazít a barátaival. TV + SztárokOrigoPénteki relaxáció: Így heveri ki a hét fáradalmait Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20150918-zimany-linda-penteki-relaxacioja-igy-heveri-ki-a-het-faradalmait-a-celeblany.htmlLinda, aki legutóbb lerántotta a leplet a tökéletes alakjának titkáról, most újra posztolt.TV + Sztárok--Zimány Linda végtelen combjai rá sem férnek egy képrehttp://www.life.hu/sztarok/20150918-zimany-linda-vegtelen-combjai-ra-sem-fernek-egy-kepre.htmlNehezen értelmezhető fotót tett közzé Zimány Linda. Hosszú combjain mutatja új rúzsát...TV + Sztárok--Húsos ajkak hava: Gáspár Evelin után Zimány Linda is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-gaspar-evelin-utan-zimany-linda-is-csodas-ajkakat-villantott.htmlSzeptembert hivatalosan is a húsos ajkak havának választottuk, mivel Gáspár Evelin után Horváth Éva is megvillantotta a sajátját. Most pedig Zimány Linda is beszállt.TV + Sztárok--Wow! Ebben a szerelésben veszi be a szombat éjszakát Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20150912-zimany-linda-ebben-a-szerelesben-veszi-be-a-szombat-ejszakat-zimany-linda.htmlLinda, aki tegnap éjjel egy bájos, dekoltázsos fotóval kívánt jó éjszakát a követőinek, ma egy partyszerkóban készült fotóval rukkolt elő.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.