Senki nem akar beköltözni Lagzi Lajcsihoz

Forrás: -- -
lakópark ingatlan Lagzi Lajcsi csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi lakásainak értékesítése áll, annak ellenére, hogy az interneten hirdetik őket - tudta meg a Bors.

A Boglárka lakóparkban hatalmas a fejetlenség, a lakások értékesítése is áll, az apartmannal foglalkozó ingatlanos így nyilatkozott: "Keressenek meg újra pár hét múlva! Megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy most mi legyen a lakásokkal, mert én Lajcsival tartottam a kapcsolatot."

Forrás: --

Saját szalonjában gyorsabban megkopasztották volna Baby Gabit http://www.life.hu/sztarok/20151010-sajat-szalonjaban-gyorsabban-megkopasztottak-volna-baby-gabit-mint-a-sztarban-sztar-elokeszuleten.html Baby Gabi hatalmas átváltozásra készül a Sztárban sztár vasárnapi adásában, Sinéad O'Connor-t, a Grammy-díjas kopasz énekesnőt alakítja. A dolog különös pikantériája, hogy Gabinak fodrászszalonja van, ahol kollégái pillanatok alatt letolták volna a haját. Mégis inkább egy órát szenvedett, hogy hosszú,barna loboncait egy speciális paróka segítségével tar fejre váltsa fel. TV + Sztárok--Beletörik Rácz Gergő nyelve a cseh szavakbahttp://www.life.hu/sztarok/20151010-beletorik-a-nyelve-racz-gergonek-a-cseh-szavakba-nehezen-tanulja-a-dalt-a-sztarban-sztar-adasara.htmlA csehül áll kifejezés duplán értelmet kap Rácz Gergőnél, aki vasárnap a középkorú Karell Gottot fogja megszemélyesíteni a Sztárban sztár adásában. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huAzta! Világsztárok köszöntötték fel Palvin Barbit!http://www.life.hu/sztarok/20151011-vilagsztarok-koszontottek-fel-palvin-barbarat-az-instagramon.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Palvin Barbara néhány napja ünnepelte 22. születésnapját - erről pedig világsztár ismerősei sem feledkeztek meg!TV + Sztárok--Mi simán feleségül vennénk az 57 éves Sharon Stone-thttp://www.life.hu/sztarok/20151011-sharon-stone-57-evesen-is-nagyon-csinos.htmlEl sem hisszük, hogy Sharon Stone már közeledik a hatodik X-hez. Ugyanolyan csinos, mint az Elemi ösztön idején. TV + Sztárok--Saját szalonjában gyorsabban megkopasztották volna Baby Gabit http://www.life.hu/sztarok/20151010-sajat-szalonjaban-gyorsabban-megkopasztottak-volna-baby-gabit-mint-a-sztarban-sztar-elokeszuleten.html Baby Gabi hatalmas átváltozásra készül a Sztárban sztár vasárnapi adásában, Sinéad O'Connor-t, a Grammy-díjas kopasz énekesnőt alakítja. A dolog különös pikantériája, hogy Gabinak fodrászszalonja van, ahol kollégái pillanatok alatt letolták volna a haját. Mégis inkább egy órát szenvedett, hogy hosszú,barna loboncait egy speciális paróka segítségével tar fejre váltsa fel. TV + Sztárok--Miley Cyrus meztelen, és egy piszoár mellől szelfizett: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151010-miley-cyrus-enekesno-meztelen-es-egy-piszoar-mellol-szelfizett.htmlMára már nincs semmi meglepő abban, ha Miley valami sokkolót csinál. Így persze legfrissebb fotóján sem érdemes fennakadni. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.