Tóth Gabi raggamoffin LL Junior Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
LL Junior is végigbulizta Tóth Gabi produkcióját. Az énekesnő a Raggamoffin című slágert rappelte el kőkeményen.

Hatalmas bulihangulatot varázsolt a színpadra Tóth Gabi LL Juniorként. A rapper néha ökölbeszorított kézzel, lélegzetvisszafojtva szurkolt Gabinak, néha pedig bulizott saját nótájára. Tóth Gabi annyira jól darálta le a táncolós rapszámot, hogy a zsűri minden tagja maximális, 10 ponttal jutalmazta.

És ahogy a táncos csajokat szédítette... Zseniális produkció volt, le a kalappal!

Forrás: TV2
Így nézett ki Rubint Réka 15 éve - Bájos fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151011-igy-nezett-ki-rubint-reka-15-eve.htmlRubint Réka 15 éve is gyönyörű fiatal nő volt. Régi fotót mutatott rajongóinak Facebookon. TV + Sztárok--Csonka Andrást megbántották, most már nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20151011-csonka-andras-hip-hop-boyz-sztarban-sztar.html"Megbántottak, most már nem bánom, nem számít, és nem is sajnálom" - énekelte a Hip Hop Boyz a '90-es években, és Csonka András a vasárnapi Sztárban sztárban. TV + Sztárok--Izgi! Közülük párbajozik majd valakivel Király Viktor a The Voice-banhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-adam-levine-csapata-a-the-voiceban-kiraly-viktor-is-benne-van.htmlA héten kezdődnek az amerikai The Voice párbajai. Király Viktornak a Team Adam többi tagjával kell majd harcolnia. TV + Sztárok--Varnus Xavér reagált a Havas-cikkrehttp://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-reagalt-a-havas-henrik-cikkre.htmlVarnus Xavért nem értintették jól a cikkek, amelyek arról szólnak, hogy Havas Henrik hogyan reagált a Heti Hetesből való távozására. TV + Sztárok--Állítólag sosem feküdt kés alá az élő Barbie-nak kinéző lányhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-allitolag-sosem-fekudt-kes-ala-az-elo-barbienak-kinezo-lany.htmlElmondása szerint természetes adottságainak köszönhetően néz ki úgy Lolita Richi, mint egy élő Barbie baba. A 16 éves lány állítja, nem volt szépészeti műtétje. TV + Sztárok--Rossz kislány! Sandra Bullock majdnem börtönbe kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-sandra-bullock-majdnem-bortonbe-kerult.htmlÉrdekes dolgot árult el a jó kislánynak tűnő Sandra Bullock. Egyszer majdnem bilincs csattant a csuklóján... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.