Friss! Lagzi Lajcsi levelet írt a börtönből: "Az ártatlanságom bizonyításán dolgozom"

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi az ártatlansága bizonyításán dolgozik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a jelenleg a székesfehérvári börtönben előzetes letartóztatásban lévő mulatós zenész eljuttatott a Tények szerkesztőségébe egy kézzel írt levelet, melyben többek közt azt is leírja, méltatlannak találja a kialakult helyzetet. 

Lagzi Lajcsi továbbá úgy érzi, neki közszereplőként sokkal keményebben kell dolgoznia azért, hogy ártatlanságát bebizonyíthassa.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Tisztelt Kedves Nézők, itt Galambos Lajos, vagy ahogy mindenki ismer, Lajcsi.

Jelen levelemet Székesfehérvárról írom, ahol a legszigorúbb kényszerintézkedés hatálya alatt állok, ahogy a sajtóból ez már ismertté vált, de azért szeretném Önöket pár sorban informálni.

Méltatlan a kialakult helyzet, az, hogy több mint három évtizedes kimagasló szórakoztató zenei ismertségemet és sikereimet így látom címlapokon, jelentősen eltorzítva egy jelenleg fel nem derített cselekményben esetlegesen betöltött szerepem.

Én ugyanaz a Galambos Lajcsi vagyok, aki mindig is Önöket kívánta szórakoztatni, és kívánom a jövőben is. Bűnös az, akit a bíróság jogerősen elítélt!

Jelenleg az ártatlanságom bizonyításán dolgozom, és mint kiemelt közszereplő, úgy érzem: nekem talán pont emiatt sokkal többet kell bizonyítanom, bízom azokban, akik ebben partnereim, és Önökben, akiknek mindent, a sikert és sok sok mást köszönhetek.

Galambos Lajos"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.