Liptai Claudiával az a baj, hogy megtéveszti a nézőket

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
TV2 Liptai Claudia Az 50 milliós játszma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér a képernyőre a TV2 game-showja, Az 50 milliós játszma, melynek műsorvezetője Liptai Claudia lesz. A műsorvezető a felvételek óta rövid hajjal látható, nyár végén azonban még hosszú volt neki. Akkor most mi lesz?

A negyedik évad háziasszonya, Liptai Claudia ezúttal 50 millió forinttal várja a párokat, akik harcba szállnak a pénznyelővel az összegért - írja az Origo.

Liptai Claudia lesz a műsor háziasszonya - ma azonban már másképp néz ki Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A játék korábbi évadainak eddigi legnagyobb hazai nyereménye 14 millió forint volt, ezt az összeget két szerencsés páros is hazavihette. Október 12-től a játékosok azon lesznek, hogy megdöntsék a rekordot, és megmentsék a pénznyelőtől mind az 50 millió forintot.

Szombaton már rövid volt a haja Forrás: TV2

Liptai Claudia: "Hajhisztérika vagyok"

Ahogy már megírtuk és meg is mutattuk, rövid hajra és platinaszőke hajszínre váltott Liptai Claudia. Legutóbb pedig elárulta, hogy először csak egy kicsit vágatott a tincseiből, ezt követően lett egészen rövid. Elmondta, a fodrásza is megdöbbent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.