Noszály Sándor Árpa Attila Liptai Claudia bulvárrap Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten is rímekbe szedte a bulvárvilág legfontosabb és legérdekesebb történéseit. Most megtudhatod, miképp van egymással Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, és arra is fény derül, hogy mitől zuhant meg Noszály Sándor. 

Kiss Ramóna jól megkapta: "Értjük, alkesz vagy"http://www.life.hu/sztarok/20151009-fluor-tomi-a-gyertek-at-szombat-este-adasaban-szolt-be-kiss-ramonanak.htmlElvetette a sulykot Kis Ramónával szemben Fluor Tomi a Gyertek át szombat este! adásában. TV + SztárokOrigoRátámadtak Dombóvári Istvánrahttp://www.life.hu/sztarok/20151009-ratamadtak-dombovari-istvanra-az-rtl-klub-musorvezetojere.htmlEgy ittas férfi a Balatonon inzultálta a műsorvezetőt. TV + Sztárok--Legemlékezetesebb tévés élményéről mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20151006-legemlekezetesebb-teves-elmenyerol-mesel-liptai-claudia-a-tenyek-es-a-big-brother-volt.htmlA TV2 tizennyolcadik születésnapja alkalmából Liptai Claudia elmesélte, mely műsorok és műsorvezetők a legemlékezetesebbek számára ebből a majd' két évtizedből.TV + SztárokOrigoTárskereső oldalon éltek vissza Iszak Eszti nevével és arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-tarskereso-oldalon-eletek-vissza-iszak-eszti-nevevel-radics-gigi-is-porul-jart-mar.htmlA Life.hu riportere Iszak Eszterrel, Radics Gigivel és Puskás Petivel arról beszélgetett, hogy mi a teendő akkor, ha a közösségi oldalakon kamuprofilokat hoznak létre a nevükben. Azt is elárulták, mi zavarja őket ezekben a legjobban.TV + Sztárok--Bekeményítenek a konyhafőnökök - "Megtekergetjük a versenyzőket"http://www.life.hu/sztarok/20150928-indul-a-konyhafonok-harmadik-evada.htmlHamarosan indul az ország nagysikerű gasztroműsorának, a Konyhafőnöknek a 3. évada, sok-sok meglepetéssel? De hogy miben lesz ez más, mint az eddigiek? Németh Máté, a Life.hu riportere Fördős Zét és Bernáth Józsefet faggatta. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKamerák előtt békült az egykori két jóbarát Friderikusz Sándor és Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-kamerak-elott-az-osszezarva-friderikusszal-mmusorban-bekult-az-egykori-ket-jobarat-friderikusz.htmlBár közel 30 éve jó barátok, 10 éve nem is találkozott egymással Friderikusz Sándor és Varnus Xavér. Most azonban az orgonaművész lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor vendége, és az is kiderül, mi volt a hosszű mosolyszünet oka. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.