Király Viktor az egyik legnépszerűbb énekes az amerikai The Voice-ban

Adam Levine Amerika népszerűség New York verseny The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes visszatér New Yorkba, hogy folytassa a versenyt és arról is mesélt, milyen együtt dolgozni egy világsztár mentorral.

Király Viktor nagyon sok elismerést kapott, mióta megmutatta tehetségét a világsztár zsűri előtt. Az első szereplése óta közel 2 millióan nézték meg Viktor videóját, és számos más statisztika szerint is a legjobbak között van a magyar énekes.

„Most a párbaj következik, előtte egy koncertet adok New Yorkban, amire szeretettel várom azokat, akik a városban tartózkodnak. A mentorom Adam Levine, nagyon kedves, ott van velünk és dolgozik, nincs számára külön VIP szolgáltatás, tök jó fej" - mondta Viktor, aki azt is elmesélte, ő volt az, akinek a szerepléséről készült videóját másnap a legtöbben megosztottak a közösségi oldalakon.

Megvan, kivel párbajozik először Király Viktor

Cassandra Roberts, akit Adam Levine Király Viktor ellenfeléül választott, gyerekkora óta gospelt énekel. A tehetséges énekesnő sokáig 11 testvérével lépett fel, akikkel gospel kórust alakítottak – több infó a Life.hu cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.