Oláh Ibolya otthagyja Friderikuszt?

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Oláh Ibolya Összezárva Friderikusszal videó Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándorhoz vasárnap Oláh Ibolya költözik be. Az előzetesből úgy tűnik, az énekesnő olyat tehet, amit eddig a riporter egyetlen vendége sem.

Nem csak Friderikusz Sándor énekhangja az egyetlen érdekes dolog az alábbi videóban, hanem az is, hogy vendége, Oláh Ibolya elhagyni készül az ottalvós stúdiót. Friderikusz Sándor ugyanis vissza akarja nézni az énekesnővel az egyik régi fellépését, Ibolya azonban soha nem nézi magát vissza.

„Ha most megnyomod a play-t, én hazamegyek” – mondja. Vajon mi lesz ebből?

Győzike: "Azért nem bérelhettem autót, mert cigány vagyok!"http://www.life.hu/sztarok/20151013-gyozike-azert-nem-berelhettem-autot-mert-cigany-vagyok.htmlHatalmasat csalódott Győzike. Állítása szerint származása miatt nem bérelhetett autót, és ez nagyon feldühítette. TV + SztárokOrigoSzűcs Judith elárulta az örök fiatalság titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20151012-szucs-judith-elarulta-az-orok-fiatalsag-titkat.htmlSzűcs Judith még reggel is kirobbanóan energikus, és az alakja is bomba még mindig. De vajon mi a titka? Elárulta. TV + Sztárok--Gáspár Lacinak ítéltük a Sztárban sztár legjobb lába díjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151011-gaspar-laci-whitney-houstonna-alakult.htmlMajka szerint Liptai Claudiára hasonlított Gáspár Laci, mikor Claudia még a Szomszédokban játszott. Tilla szerint inkább Dr. Bubó Ursulájára. Szerintünk mindegy, hogy kire, de nagyon jó lábai vannak. TV + Sztárok--Varnus Xavér reagált a Havas-cikkrehttp://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-reagalt-a-havas-henrik-cikkre.htmlVarnus Xavért nem értintették jól a cikkek, amelyek arról szólnak, hogy Havas Henrik hogyan reagált a Heti Hetesből való távozására. TV + Sztárok--Csonka Andrást megbántották, most már nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20151011-csonka-andras-hip-hop-boyz-sztarban-sztar.html"Megbántottak, most már nem bánom, nem számít, és nem is sajnálom" - énekelte a Hip Hop Boyz a '90-es években, és Csonka András a vasárnapi Sztárban sztárban. TV + Sztárok--Meghívószaglászásból ötöshttp://www.life.hu/sztarok/20151009-meghivoszaglaszasbol-otos-a-partyzanokban.htmlMár megszokhattátok, hogy a Partyzánokban csupa olyan dolog történik, amire eddig zenés tévéműsorban idehaza még nem volt példa. Hogy Misi különös cselekedete fétis-e, vagy csak hóbort, ma este kiderül az RTLII-n. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.