Magánnyomozóval figyeltette expasiját Tóth Vera

Fotó: Polyák Attila - Origo -
élet őszinteség magánnyomozás könyv Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ledöbbentette a hallgatóságot könyve bemutatóján Tóth Vera, aki őszintén vall az életéről: kudarcról, szerelemről, magányról.

A Bors beszámolója szerint Tóth Vera Dobival való szakításának részleteit is felfedi a könyvben:

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Két évig tartott a szerelmünk. Az újságok kedvenc párja voltunk... majd elment egy olimpikonnal. Egy taxisofőr – akivel kapcsolatunk alatt sokat utaztunk – egy hajnali fuvar alkalmával kezdett bele a fájdalmas témába. Elmondta, hogy nem is tudta, hogy új barátnője van, és egyik éjjel, amikor hazavitte őket egy buliból, majdnem felfalták egymást a hátsó ülésen” – fogalmaz őszintén Vera, aki a történtek után magánnyomozót fogadott fel.

„Azt kértem tőle, hogy derítse ki, tényleg igaz-e, amit a taxis mesélt. Elmondták, hogy valós a feltevés, és a kapcsolat nem tűnik frissnek, tehát régebben összejöhettek már” – írja könyvében Vera, aki mára már túl van ezeken a dolgokon, és új párjával a családalapítást tervezgeti.

Gyönyörű rajtrácslányok zavarták össze a Forma-1-es pilótákat – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-lewis-hamilton-es-sebastian-vettel-forma-1es-pilotakat-gyonyoru-rajtracslanyok-zavartak-ossze.htmlA hétvégi orosz nagydíj leintését követő sajtótájékoztatón meglepő dolgok történtek: Hamilton, Vettel és Peréz teljesen kiestek a szerepükből, amikor bejöttek a terembe a dögös orosz rajtrácslányok. TV + Sztárok--Zimány Lindának hőhullámai vannak? Szexi fotót lőtt a nagy forróságban!http://www.life.hu/sztarok/20151012-zimany-linda-modell-szajanak-hohullamai-vannak-szexi-fotot-lott-roluk.htmlLinda, aki a minap azt nyilatkozta, hogy hamarosan megállapodik Kedves Ferenc mellett és családot alapít, visszament Los Angelesbe, hogy elvarrja az ottani szálakat, és utána végleg hazajöhessen. Onnan küldött most egy képet a követőeinek. TV + Sztárok--Gáspár Evelin tetőtől talpig aranyban tolja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-gaspar-evelin-gyozike-nagyobbik-lanya-tetotol-talpig-aranyban-tolja.htmlGáspár Győzi idősebbik lánya, akinek a teste egyre csak formásabb és tökéletesebb, nyilvános Instagram oldalán tette közzé hétindító, laza szettjét. TV + Sztárok--Friss! Lagzi Lajcsi levelet írt a börtönből: "Az ártatlanságom bizonyításán dolgozom"http://www.life.hu/sztarok/20151012-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-levelet-irt-a-bortonbol.htmlLagzi Lajcsi az ártatlansága bizonyításán dolgozik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a jelenleg a székesfehérvári börtönben előzetes letartóztatásban lévő mulatós zenész eljuttatott a Tények szerkesztőségébe egy kézzel írt levelet, melyben többek közt azt is leírja, méltatlannak találja a kialakult helyzetet. TV + Sztárok--Liptai Claudiával az a baj, hogy megtéveszti a nézőkethttp://www.life.hu/sztarok/20151012-liptai-claudia-visszater-a-kepernyore-a-tv2-game-showja-az-50-millios-jatszma-musoraval.htmlVisszatér a képernyőre a TV2 game-showja, Az 50 milliós játszma, melynek műsorvezetője Liptai Claudia lesz. A műsorvezető a felvételek óta rövid hajjal látható, nyár végén azonban még hosszú volt neki. Akkor most mi lesz?TV + Sztárok--Dwayne Johnson a táncparkett ördöge - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-dwayne-johnson-tancos-videojan-nevet-az-egesz-internet-a-szinesz-elkepesztoen-vicces.htmlA hollywoodi színész vicces posztjaival nem tudunk betelni. Most megmutatta, mi történik, ha megszólal a kedvenc zenéje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.