plasztikai beavatkozás Való Világ 6 VV Alexa Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első ránézésre azt hittük, a VV5-ös, majd Alekosz feleségkereső műsoros Veronika csapott fel egy szemüveget, de aztán rájöttünk, ez bizony VV Alexa.

Még a Való Világ 6-ban, azaz az "aureliós" szériában ismerkedthettünk meg Alexával, aki gyakorlatilag mindenkire rámozdult a villában, aki élt és mozgott. Alexa nem csak lefogyott a villaléte óta, de óriási szájat is növesztett.

Forrás: Facebook/ VV Alexa
Győzike: "Azért nem bérelhettem autót, mert cigány vagyok!"http://www.life.hu/sztarok/20151013-gyozike-azert-nem-berelhettem-autot-mert-cigany-vagyok.htmlHatalmasat csalódott Győzike. Állítása szerint származása miatt nem bérelhetett autót, és ez nagyon feldühítette. TV + SztárokOrigoSzűcs Judith elárulta az örök fiatalság titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20151012-szucs-judith-elarulta-az-orok-fiatalsag-titkat.htmlSzűcs Judith még reggel is kirobbanóan energikus, és az alakja is bomba még mindig. De vajon mi a titka? Elárulta. TV + Sztárok--Rajosan rappelt Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151011-toth-gabi-ll-juniorkent-rappelt.htmlLL Junior is végigbulizta Tóth Gabi produkcióját. Az énekesnő a Raggamoffin című slágert rappelte el kőkeményen. TV + Sztárok--Mi simán feleségül vennénk az 57 éves Sharon Stone-thttp://www.life.hu/sztarok/20151011-sharon-stone-57-evesen-is-nagyon-csinos.htmlEl sem hisszük, hogy Sharon Stone már közeledik a hatodik X-hez. Ugyanolyan csinos, mint az Elemi ösztön idején. TV + Sztárok--Rondácska és öreg a kutyusod? Most sorozatsztár lehet!http://www.life.hu/sztarok/20151008-a-baratok-kozbe-csunya-kutyat-keresnek-szerepelni.htmlAz RTL-nek óriási ajánlata van csúnyácska, idős kutyák számára. A Barátok közt szereplői közé keresnek egy ilyen adottságokkal rendelkező ebet. TV + SztárokThinkstockRossz hír a rajongóknak! Lecserélték a Szulejmán Hürremét! http://www.life.hu/sztarok/20151009-50-eves-szineszno-jatssza-mostantol-hurre.htmlAz RTL közkedvelt sorozatának, a Szulejmánnak egyik főszereplője, Meryem Uzerli kilépett a sorozatból. Másik színésznőre cserélték. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.