Becsődölt Zanáék családi cége? Ganxsta Zolee is megszólalt!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Ganxta Zolee anyagi nehézség jogerő Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz év után állítólag befuccsolt Zanáék családi vállalkozása.

Az évek óta komoly anyagi nehézséggel küzdő művészfamília cégére, a KASA Művészeti Betéti Társaságra ugyanis végrehajtást kért a NAV Észak-budapesti Adóigazgatóságának hátralékkezelési osztálya. A bíróság pár hónapja elrendelte a vállalkozás kényszertörléssel való megszüntetését. Ez pedig azóta már jogerőre is emelkedett – írja a Blikk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A lap információi szerint az előadó-művészettel foglalkozó bt. kereken két évtizeddel ezelőtt alakult. A Kossuth-díjas Kassai Ilona Zana Józsefnéként beltag, míg volt férje, Zana József, illetve közös fiuk, Ganxsta Zolee kültagként szerepel benne. Nem tudni, hogy a cég tönkremenetelében közrejátszott-e Zolee 40 milliós svájci frankos hitele: az egész család mindent feláldozott, hogy kirángassa a gödörből Zolee-t.

"Ebben a cégben csak egy senkiházi voltam, aki részesült a haszonból, amíg működött. A végrehajtásról és a kényszertörlésről nem tudok semmit mondani, mert én ehhez teljesen hülye vagyok" – mondta őszintén Ganxsta.

"Ebből a cégből már több mint tíz éve nem profitáltam. Mostanra pedig már rég megadta magát" – tette hozzá szomorúan az öreg Zana.

Újra együtt a két komédiás! Koós és Zana együtt másznak ki a gödörből

Koós János és Zana József is kórházban volt, utóbbi ráadásul megélhetési problémákkal is küzdött. A két mulattató azonban most a visszatérést tervezgeti, ugyanis közös műsorra készülnek. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.