tapizás TV2 Sztárban sztár mellek Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes kijelentette, hogy ő maga sem fogdossa a "mellét", hiszen nem a sajátja.

A TV2 riportere arról faggatta Gáspár Lacit, a Sztárban sztár kulisszái mögött, hogy megfoghatja-e a műmelleit, az énekes azonban határozottan kijelentette: „Még én sem fogom meg, hiszen nem az enyém" – mondta, majd sértődötten odébbállt, akárcsak egy büszke nő.

Iszak Eszti teljesen bevadult - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151014-iszak-eszti-musorvezeto-teljesen-bevadult-es-egy-uveg-alkohollal-a-kezeben-grimaszolva-pozolt.htmlA jó kislányok is néha megmutatják vagányabb arcukat - a bájos műsorvezetőnek egy üveg cider elég volt ahhoz, hogy megőrüljön. TV + Sztárok--Nótár Mary megmutatta kis szőrös kedvencét - Cuki fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151014-notar-mary-kiskutyaja-egyszeruen-zabalnivalo-voksan-viragnak-is-ilyen-kedvence-van.htmlAz énekesnő egy tündéri pomerániai törpespiccet vett magának, akivel a legújabb fotók szerint rengeteg időt töltenek együtt. A sztárok körében egyre népszerűbb ez a kutyafajta. TV + SztárokOrigoTényleg itt a vége? VV Laci tiszta vizet önt a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20151013-vv-laci-tiszta-vizet-ont-a-poharba-elutazik-vv-edinahoz.htmlLassan két hónapja, hogy VV Lacit elhagyta szerelme Edina, aki Németországba költözött. Laci nagyon nehezen viseli az egyedüllétet, de nem csak ő szenved a kettőjük közötti távolságtól. TV + SztárokOrigoTilla csókjára vágyik Majka?http://www.life.hu/sztarok/20151014-majka-es-tilla-kis-hijan-megcsokoltak-egymast-a-sztarban-sztar-hattermusoraban.htmlMióta összekerültek az Ezek megőrültek forgatásán, a műsorvezetőket a poénkodás élteti. A rapper ezúttal élő adásban rontott rá Tillára, hogy kicsaljon tőle egy csókot.TV + Sztárok--Tóth Vera: "Eldobtam mindent egy drogosért”http://www.life.hu/sztarok/20151014-toth-vera-enekesnot-egy-drogos-uzletember-tartotta-lelki-terrorban.htmlAz énekesnő Gyémánt című könyvében őszintén vall élete nehézségeiről, például arról, amikor üzletember párja lelki terrorban tartotta. TV + Sztárok--"Noszály Sándort ide-ode vitte rég a nő"http://www.life.hu/sztarok/20151013-a-bulvarrapben-zambo-krisztian-noszaly-sandor-arpa-attila-liptai-claudia-alekosz.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten is rímekbe szedte a bulvárvilág legfontosabb és legérdekesebb történéseit. Most megtudhatod, miképp van egymással Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, és arra is fény derül, hogy mitől zuhant meg Noszály Sándor. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.