Előkerült Gombos Edina – Közösségi oldalán üzent

eltünés TV2 műsorvezető üzenet Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 egykori műsorvezetője új életet kezdett Amerikában, ám mivel közösségi oldalán sem adott egy ideje életjelet magáról, barátnője aggódni kezdett. Edina azonban most üzent rajongóinak. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Gombos Edina és férje, Alberto minden kapcsolatot megszakítottak ismerőseikkel, amióta Miamiba költöztek. A műsorvezető egyik barátnője aggódni kezdett, ám Edina most üzent és mindenkit megnyugatott.

Forrás: TV2

„Aggódó családtagok jelezték, hogy a magyar újságok, internetes portálok szerint "rémálommá vált az amerikai életünk", mert egy ideje nem vagyok elérhető. Sajnálom, hogy ilyen butaságokat, hazugságokat írnak továbbra is rólunk. Önként döntöttem úgy, hogy babázom, családozom, és a médiaszerepléseket mellőzve élvezem a nyugodt, privát, új életünket. Köszönjük, jól vagyunk! Nem válunk, nem mentünk tönkre, nem vagyunk menekültek, ahogy eddig írták. Természetesen az sem zavar, hogy utódom lett a tévében, hiszen én döntöttem úgy még nyáron, hogy maradok szülési szabadságon. Az igazság tehát, hogy továbbra is boldogságban, szeretetben neveljük a csodálatos gyerekeinket!" – írta Edina.

Rékasi: "Ha ki sem tenném a lakásból a lábamat, akkor tisztességesen tudnánk gazdálkodni a megtakarításaimból" http://www.life.hu/sztarok/20151014--rekasi-karoly-elarulta-hogy-balesete-utan-is-megelne-a-megtakaritasaibol.htmlRékasi nem léphet színpadra még egy jó darabig korábbi balesete miatt. És mivel üti el az időt? El sem hinnénk a kemény férfinek, igazi macsónak titulált színészről: árvácskákat ültet és növényeket locsolgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZalatnay Cinit boldoggá tette a nemzetközi elismeréshttp://www.life.hu/sztarok/20151015-zalatnay-cini-enekesnot-boldogga-tette-az-elismeres-hogy-a-the-guardian-janis-joplinnak-nevezte.htmlAz énekesnő arról mesélt, hogy ha megkésve is, de nagyon öröl annak, hogy Janis Joplinhoz hasonlították. TV + Sztárok--GYÁSZ! Cooky elvesztette édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151015-cooky-radios-musorvezetonek-elhunyt-az-edesapja-ezert-par-napig-nem-hallhato-majd-az-etrben.htmlA rádiós, közösségi oldalán közölte a szomorú hírt, hogy szeretett édesapja elhunyt. TV + Sztárok--Barátnője aggódik Gombos Edináérthttp://www.life.hu/sztarok/20151015-baratnoje-aggodik-gombos-edinaert.htmlGombos Edina és férje, Alberto minden kapcsolatot megszakítottak ismerőseikkel, amióta Miamiba költöztek. A műsorvezető egyik barátnője már nagyon aggódik. TV + SztárokOrigoCsonka András számon kérte Bereczkithttp://www.life.hu/sztarok/20151015-csonka-andras-szamonkerte-bereczki-zoltant-kritikaja-miatt.htmlNagy balhé volt a Sztárban sztár adása után a színfalak mögött. TV + Sztárok--Cseke Katinka egyetemista szeretne lenni: Simogatja a könyveket!http://www.life.hu/sztarok/20151014-cseke-katinka-egyetemista-szeretne-lenni.htmlA Jóban Rosszban színésznője arra készül, hogy jövőre újra visszaül az iskolapadba. "Azt érzem, muszáj" - mondta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.