Kutyát keresnek a Barátok köztbe

Forrás: Thinkstock -
kutya Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berci utódját keresi az RTL Klub népszerű napi sorozata. Az ebnek csúnyácskának és öregecskének kell lennie. 

"Mivel ezek az ebek nem tanult állatok, ezért természetesen szükség van próbafelvételekre is. Az az öt eb, amelyet a nézők a legszimpatikusabbnak találnak, megkapja a lehetőséget arra, hogy kipróbálják. Végül a sorozat készítői és a nézők együtt döntik majd el, melyik kutya kapja majd a szerepet" – árulta el Böjte Piros, a Barátok közt sajtófőnöke a Blikknek, és hozzátette: első körben október 19. éjfélig lehet szavazni a sorozat oldalára felkerült ebekre.

Forrás: Thinkstock

Rékasi: "Ha ki sem tenném a lakásból a lábamat, akkor tisztességesen tudnánk gazdálkodni a megtakarításaimból" http://www.life.hu/sztarok/20151014--rekasi-karoly-elarulta-hogy-balesete-utan-is-megelne-a-megtakaritasaibol.htmlRékasi nem léphet színpadra még egy jó darabig korábbi balesete miatt. És mivel üti el az időt? El sem hinnénk a kemény férfinak, igazi macsónak titulált színészről: árvácskákat ültet, és növényeket locsolgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElőkerült Gombos Edina – Közösségi oldalán üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151015-gombos-edina-a-tv2-egykori-musoorvezeto-aki-jelenleg-amerikaban-el-kozosseg-oldalan-uzent.htmlA TV2 egykori műsorvezetője új életet kezdett Amerikában, ám mivel közösségi oldalán sem adott egy ideje életjelet magáról, barátnője aggódni kezdett. Edina azonban most üzent rajongóinak. TV + SztárokOrigoSarka Kata nem szereti a "húszkilós" modellekethttp://www.life.hu/sztarok/20151015-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-nem-szereti-a-nadszalvekony-modelleket.htmlHajdú Péter felesége nem örül annak, hogy visszatértek a kifutókra a szomorú arcú, elképesztően sovány modellek. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Műsorvezetéssel nem lehet sok pénzt keresni"http://www.life.hu/sztarok/20151015-hajdu-peter-szerint-musorvezetessel-nem-lehet-sok-penzt-keresni.htmlHajdú Péter a Story magazinnak többek közt a munkájáról is nyilatkozott. Érdekes dolgot mondott a műsorvezetők fizetéséről. TV + Sztárok--Csonka András számon kérte Bereczkithttp://www.life.hu/sztarok/20151015-csonka-andras-szamonkerte-bereczki-zoltant-kritikaja-miatt.htmlNagy balhé volt a Sztárban sztár adása után a színfalak mögött. TV + Sztárok--Azurák Csaba: „Én is jót nevettem, amikor megmutatták az "alvós filmemet"http://www.life.hu/sztarok/20151014-azurak-csaba-a-tv2-tenyek-hiradosa-allitja-nem-aludt-el-az-adas-kozben-csak-eppen-megpihent.htmlA híradó tagadja, hogy elaludt volna a Tények adása alatt, de neki is tetszett az a videó, ami ma bejárta a sajtót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.