Vitray Tamás: „Ki az a Friderikusz? Nem ismerem"

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
tévézés Vitray Tamás Friderikusz Sándor televíziózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai tévézés legnagyobb alakja immár 57 éve folyamatosan képernyőn van, a televíziózás mai világában azonban elmondása szerint már sokkal esetlenebbül mozog.
Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Nincs bennem düh, nem haragszom a világra amiatt, hogy az édesanyámat a második világháború idején a nyilaskeresztesek elvitték. Idealista vagyok, hiszek a szellem felsőbbrendűségében, de nem vagyok hívő, elfogadom az evolúcióelméletet. Mindig ösztönösen viselkedtem, és szerencsés vagyok, hiszen az élet kínálta alternatívákból sokszor a jobbikat választottam – mondta el a lapnak adott interjújában Vitray, akit több műsorba is hívtak szerepelni, ám már csak olyanokat vállal, amelyekhez igazán kedvet érez. „Habár hívtak főzős műsorokba, de ezeket este veszik fel, és nekem semmi kedvem olyan sokáig fenn maradni, sem jó pofát vágni rossz kajákhoz, és együtt sem kívánok aludni celebekkel a tévében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.