Micsoda lehetősség! Tévéműsort kapott a Belmondo frontembere, Czutor Zoltán

Forrás: Sláger TV -
Belmondo tévéműsor Czutor Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 24-én a Sláger TV-n rajtol a 7 Vezér, amely a vezető magyar zenei slágerlisták alapján készül.

A műsor heti rendszerességgel jelentkezik majd egy órában a legfrissebb hazai slágerlistákkal és újdonságokkal Czutor Zoltán vezetésével - írja az Origo.

Czutor Zoltán. Forrás: Sláger TV

A zenész a Nyersben, később pedig a Belmondóban játszott (utóbbiban aktív), 2012-ig volt a Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesületének elnöke, jelenleg az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület vezetőségének tagja.

Újból levetkőznének a magyar nyuszilányok, Voksán Virág, Kelemen Anna és Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20151015-ujbol-levetkoznenek-a-magyar-nyuszilanyok-voksan-virag-kelemen-anna-es-metzker-viki-a-playboyban.htmlA nyuszis magazin hihetetlen bejelentését, amely szerint nem fognak pucér nőkről képeket közölni, örömmel fogadták az egykori, magyar nyuszilányok. Az új koncepció jegyében újból szívesen levetkőznének. TV + Sztárok--Hoppá! Új rádióműsort kapott a Class FM-en Vágó Piroshttp://www.life.hu/sztarok/20151016-vago-piros-radios-musorvezeto-uj-radiomusort-kapott-a-class-fm-en.htmlA 10 perc pihenő Pirossal október 19-én debütál a Class FM-en, és minden hétköznap lehetőséget ad valakinek, hogy a kedvenc dalával szórakoztassa a hallgatókat.TV + SztárokOrigoÍgy fest a 49 éves Salma Hayek: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151016-igy-fest-salma-hayek.htmlÍgy fest Kate Bosworth egy szál melltartóban. Így fest Hódi Pamela fürdőköpenyben. Így fest Sarka Kata futás után. Így fest egy krokodil, miután megevett egy naposcsibét. Így fest a csodaszép modell a naplementében. TV + Sztárok--Csodaszép a Sztárban sztár két versenyzője, Tóth Gabi és Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151016-toth-gabi-es-csobot-adel-kozos-szelfije.htmlTóth Gabi és Csobot Adél szelfijei már önmagukban is szuperek, de a két gyönyörű énekesnő duplázott: közös képet lőttek. Így megkétszereződött a szépség a sztárszelfin. TV + Sztárok--Ezért nem szereti a nevét Oláh Ibolya- Túl hosszú!http://www.life.hu/sztarok/20151016-ezert-nem-szereti-a-nevet-olah-ibolya.htmlOláh Ibolya lesz vasárnap Friderikusz Sándor vendége. Az énekesnő elárulta a házigazdának, mit nem szeret magán. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKulcsár Edináékat lenézte a cseh származású szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-kulcsar-edinaekat-lenezte-a-cseh-szarmazasu-szupermodell-eva-herczigova.htmlKulcsár Edina hiába a világ második legszebb nője, egy nála kevésbé szép, de már nemzetközi sikereket maga mögött tudó cseh származású szupermodell nem volt hajlandó vele fotózkodni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.