Így fest a 49 éves Salma Hayek: Fotó!

hobbi Salma Hayek így fest festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így fest Kate Bosworth egy szál melltartóban. Így fest Hódi Pamela fürdőköpenyben. Így fest Sarka Kata futás után. Így fest egy krokodil, miután megevett egy naposcsibét. Így fest a csodaszép modell a naplementében. 

Így fest Salma Hayek:

Forrás: Instagram/ Salma Hayek
Halloweeni dekorációnak hitték a nő kerítésén lógó holtestethttp://www.life.hu/news/20151016-halloweeni-dekoracionak-hittek-a-no-keritesen-logo-holttestet.htmlEgy kerítésről lógó holttestet fedeztek fel a járókelők Ohióban. Kiderült, nem bizarr Halloween-dekorációra bukkantak, hanem tényleg egy halott nőre. News--Egy férfi azt állítja, megszállta őt Jay-Zhttp://www.life.hu/news/20151015-egy-ferfi-azt-allitja-jay-z-szallta-meg-ot-amikor-meggyilkolta-a-sajat-foberlojet.htmlFurcsa sztorival állt elő a 39 éves John Russel Jump, aki még 2012-ben ölte meg a főbérlőjét. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a gyilkosságot nem ő követte el, hanem a testét megszálló világsztár. News--Egy nap alatt kétszer nyert a lottón a szerencsés házaspár http://www.life.hu/news/20151016-egy-nap-alatt-ketszer-nyert-milliokat-egy-newporti-hazaspar-a-szelvenyt-a-kutya-talalta-meg.htmlJane és Alan Stater valószínűleg a világ egyik legszerencsésebb párjának vallhatja magát, hiszen több mint 125 millió forintnak megfelelő pénzt nyertek a lottón. News--Ölelésre fel! Ma van az ölelés világnapja!http://www.life.hu/news/20151015-oktober-15-az-oleles-vilagnapja.htmlOktóber 15-e az ölelés világnapja – Te hogyan ünnepelsz? News--Ölelésre fel! Ma van az ölelés világnapja!http://www.life.hu/news/20151015-oktober-15-az-oleles-vilagnapja.htmlOktóber 15-e az ölelés világnapja – Te hogyan ünnepelsz? News--Nem a hagyományoknak megfelelően temetik el Göncz Árpádothttp://www.life.hu/news/20151015-goncz-arpad-volt-koztarsasagi-elnokot-nem-allamfoi-helyre-temetik-el.htmlA volt köztársasági elnök maga kérte, hogy ne államfői helyre helyezzék örök nyugalomra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.