Jamie Oliver és Orlando Bloom együtt főztek - Két álompasi egy fotón!

Forrás: Facebook/Jamie Oliver -
fotó szexi főzés Orlando Bloom Jamie Oliver konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A női rajongók legnagyobb örömére a pucér szakácsként elhíresült Jamie, és a nők millióinak szívét megdobogató Bloom végre közös fotón pózolnak. 

A két sztár a Jimmy Food Fight című főzőműsor forgatásán futott össze, ahol természetesen mindketten a tűzhely mögé álltak, sőt, a Karib-tenger kalózainak sztárja még a kedvenc ételeit is megfőzte a show-ban. Egy biztos, a két híresség nagyon jól mutat együtt, és nehezen tudnánk választani közülük.

Forrás: Facebook/Jamie Oliver

Jamie Oliver Budapesten nyit éttermet

Jövő tavasszal nyitja meg első közép-európai éttermét a "pucér" szakács, Jamie Oliver. A Budai Várban nyíló hely néhány lépésre lesz a Mátyás templomtól. A hatalmas népszerűségnek örvendő séf már alig várja, hogy hazánkban is elkápráztassa a rajongókat.
Kulcsár Edináékat lenézte a cseh származású szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-kulcsar-edinaekat-lenezte-a-cseh-szarmazasu-szupermodell-eva-herczigova.htmlKulcsár Edina hiába a világ második legszebb nője, egy nála kevésbé szép, de már nemzetközi sikerekkel bíró, cseh származású szupermodell nem volt hajlandó vele fotózkodni. TV + Sztárok--Hot Men Dance: "A csapattagok nagy része az előadásokon ismerte meg barátnőjét"http://www.life.hu/sztarok/20151014-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutato-showjaban-felbukkant-a-legszexibb-fiucsapat-a-hot-man.htmlA Life.hu szerkesztősége már testközelből élvezhette a szexi srácok táncát, nemrég ugyanis ellátogattak hozzánk és megmutatták, milyen tehetségesek. TV + Sztárok--Orlando Bloom visszatér a fedélzetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150816-orlando-bloom-will-turner-szerepeben-visszater-a-karib-tenger-kalozai-5-reszebe.htmlMegkönnyebbülhetnek a rajongók, ugyanis a Disney megerősítette, hogy Orlando Bloom is szerepelni fog a A Karib-tenger kalózai soron következő 5. részében.TV + Sztárok--Hoppá! Lopással vádolja Majkát Varga Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20151016-varga-gyozo-az-irigy-honaljmirigy-sztarja-lopassal-vadolja-majkat.htmlAz Irigy Hónaljmirigy tagja meglepő Facebook-bejegyzést írt Majka Belehalok című slágeréről. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence kiborult - Mostantól nem dolgozik kevesebbért!http://www.life.hu/sztarok/20151015-jennifer-lawrence-egy-levelben-uzent-a-studioknak-tobbet-nem-dolgozik-fillerekert.htmlA hollywoodi színésznőnek elege van abból, hogy férfi kollégái többet kapnak egy produkcióért, mint ő, ezért elmondása szerint most már nem lesz kedves, és nem éri be kevesebbel. TV + Sztárok--Vegetáriánus lett a sztárpár, Larion Zoé és Müller Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20151014-vegetarianus-lett-a-sztarpar-larion-zoe-es-muller-attila-akik-nem-hazasodnak.html Nagy az egyetértés a két éve egy párt alkotó sztárok között. Nem házasodnak össze és áttértek a vegetarianizmusra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.