Sztárban sztár Lady Gaga Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően dögös produkciót nyomott Lady Gagaként Wolf Kati. 

Bár Havas Henrik az előző adásokban sem tagadta, hogy odavan Katiért, azt azért most odaszúrta, hogy nőnek az igényei, de azért egy kicsit flörtölt az énekesnővel. Liptai Claudia pedig megjegyezte, hogy ő ezt a szerelést, amit Kati viselt sosem vállalná be: "Nagytotál kellene" - viccelődött. Bereczki díjazta a "melót", amit Kati beletesz a műsorba, és elképesztő színvonalon szerepel.

Sztárban sztár - Kiválóan hadart Varga Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20151018-a-tv2-sztarban-sztarjanak-negyedik-adasasban-scatman-john-borebe-bujt-varga-gyozo.htmlA TV2 Sztárban sztárjának negyedik adásásban Scatman John bőrébe bújt Varga Győző. Produkcióját a nézők imádták, amit a Facebookon hangot is adtak, a zsűri kevésbé. TV + SztárokOrigoÚjabb übercuki fotón mutatta meg Nádai Anikó kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20151018-ujabb-ubercuki-foton-mutatta-meg-nadai-aniko-kisfiat.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szereplője szívesen enged betekintést a rajongóinak életébe...TV + Sztárok--Ki kellett sípolni Oláh Ibolyát a Friderikusz-műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151018-ki-kellett-sipolni-olah-ibolyat-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlA szókimondó énekesnő nem nagyon árnyalta véleményét. TV + Sztárok--Sztárban sztár - Nagyot változott a világ Peter Sramek körülhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-peter-sramek-a-sztarban-sztet-szlovak-enekese-szuletesnapjan-koltozott-fel-budapestre.htmlA Rising Star szlovák anyanyelvű és magyarul alig tudó versenyzőjét beválasztották a legnézettebb hazai produkcióba, a Sztárban sztárba. Levált a családjáról, Budapestre költözött, és egyre jobban beszél magyarul. A nézők pedig hétről hétre díjazzák szorgalmát és tehetségét, rengetegen szavaznak rá.TV + Sztárok--Tilla: "Szeretlek, Kriszta" http://www.life.hu/sztarok/20151018-18-eve-nosult-meg-till-attila-a-tv2-musorvezetoje.htmlKözösségi oldalán osztotta meg esküvői képét Tilla. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs: "Imádnám, ha az anyámmal együtt énekelhetnék"http://www.life.hu/sztarok/20151016-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutatojaban-voltak-sztarimitatorok-es-meghokkento-produkciok.htmlA Hungary's Got Talent műsorvezetője, ismét nem bírt a vérével és a színfalak mögött, teljes átéléssel figyelte a tehetségkutató megdöbbentő produkcióit. Volt meztelenkedés és voltak hasonmások dögivel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.