Pataky Attila: "Egy másik térbe vittek a földönkívüliek"

Forrás: facebook/Edda Művek -
földönkívüliek Edda Pataky Attila élmény gömbvillám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda frontembere kisgyermekkorában látott először ufót, elmondása szerint azóta is mindennapos élmény a velük való találkozás.

"Tizenkét éves koromban becsapott mellém egy gömbvillám, majd jó harmincöt éven keresztül olyan élményeim voltak, amelyeket negyedik típusú találkozásoknak nevezhetünk.

Forrás: facebook/Edda Művek

- mondta el a Borsnak adott korábbi interjújában Pataky Attila. Nem ő az egyedüli magyar híresség, aki hangot ad nem mindennapi élményének: az elmúlt napokban Bíró Ica számolt be egy földönkívülivel való találkozásáról.

Stephen Hawking földönkívüliekre fog vadásznihttp://www.life.hu/news/20150721-stephen-hawking-brit-fizikus-foldonkivuliek-utan-fog-kutatni-egy-milliardossal.htmlKülönleges projektbe vág bele napjaink legismertebb fizikusa: Stephen Hawking ugyanis bejelentette, hogy egy orosz millárdossal, Jurij Milnerrel újra felélesztik a földönkívüliek utáni intenzív kutatást.News--Lagzi Lajcsi mentette meg Pataky Attilát Jimmy-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151008-lagzi-lajcsi-mentette-meg-pataky-attilat-jimmytol.htmlZenészvilágban közismert sztori: Lagzi Lajcsinak köszönhető, hogy Zámbó Jimmy és Pataky Attila nem tett kárt egymásban a miskolci Dáridó-turnén. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma az E.T., a földönkívüli főszereplőjehttp://www.life.hu/kult/20141031-az-e-t-a-foldonkivuli-cimu-sci-fi-foszereploi-henry-thomas-drew-barrymore-es-a-tobbiek-igy-neznek.htmlAz E.T., a földönkívüli című Steven Spielberg-filmet legalább egyszer már mindenki látta. A barátságos, segítségre szoruló földönkívüli meséje több generációnak meghatározó élményt nyújtott. Vajon hogy festenek ma, 32 évvel a mozi bemutatása után a szereplők?KultOrigoSarka Kata rajong Pataky Attiláérthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-uzletasszony-rajong-pataky-attilaert-az-edda-egyuttes-frontembereert.htmlHajdú Péter felesége jól mutatott az Edda frontemberének oldalán, és kiderült: a gyönyörű sztár rajong a rockcsapatért.TV + Sztárok--Ufómacska borzolja a kedélyekethttp://www.life.hu/news/20150615-ufomacska-boritja-ki-az-embereket.htmlNem hittünk a szemünknek, mikor megláttuk a képeket az internet új sztármacskájáról, Matildról. NewsOrigoPataky Attila lányos apa letthttp://www.life.hu/csalad/20150801-pataky-attila-az-edda-egyuttes-frontembere-enekes-lanyos-apa-lett-es-ket-kislanyt-pesztral.htmlKét kislánnyal bővült az Edda frontemberének családja; az énekes két fiú után kislányokat pesztrált.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.