Klapka Györgyöt teljesen elbűvölte Csobot Adél

Forrás: TV2 -
Csobot Adél utánzás TV2 Klapka György Sztárban sztár Mary Zsuzsi Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Zsuzsi egykori férje áhitattal nézte, ahogy a fiatal énekesnő gyermekei anyját idézte meg a Sztárban sztár színpadán.

Majka különleges dicséretben részesítette szombat este Csobot Adélt, Klapka György pedig szintén fejet hajtott az énekesnő teljesítménye előtt – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Amikor belépett a színpadra, mintha őt láttam volna. A kislány kísértetiesen hasonlít Zsuzsira. A haja, a sminkje, a ruhája, a mozdulatai, és még a hangja is. Nagyon nehéz kiénekelni azt a rekedt hangot, utánozni azt az óriási hangulatot, amit Zsuzsi tudott kelteni a színpadon, de összességében ragyogó volt a produkció" – mondta Klapka György.

Baronits Gábort és szerelmét még közelebb hozta a családi tragédia http://www.life.hu/sztarok/20151020-baronits-gabor-es-szerelme-sydney-van-den-bosch-olyan-mint-a-sorozat-joban-rosszban.htmlEgy évig titkolták, hogy egy párt alkotnak, pedig kapcsolatuk már a kezdetektől nagyon mély érzésekre épült. Az elmúlt hónapban egy családi tragédia még közelebb hozta egymáshoz Baronits Gábort és kedvesét, Sydney van den Boscht, akik nem csak a bajban, hanem a boldogságban is egymás mellett állnak. Úgy tűnik, hamarosan keresztszülők lesznek. TV + SztárokOrigoWow! Király Viktor továbbjutott az amerikai Voice-banhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-kiraly-viktor-enekes-tovabbjutott-az-amerikai-voice-ban-gyozott-a-parbajban.htmlTovábbjutott az amerikai Voice párbajában Király Viktor. Az énekes egy gyönyörű, szenvedélyes és érzelmes párbajban győzte le a verseny egyik legtapasztaltabb énekesét, Cassandra Robertset. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKiderült! Ezért nem látogatják meg a börtönben Lagzi Lajcsit a gyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20151020-lagzi-lajcsit-galambos-lajos-nem-latogatjak-a-gyerekei-a-bortonben-emiatt.htmlMagányosan, egyedül sínylődik börtöncellájában Galambos Lajos. Családtagai meglátogathatnák a zenészt, azonban nem teszik. Most már azt is tudjuk, miért.TV + Sztárok--Kiderült, mi Jennifer Aniston legnagyobb félelmehttp://www.life.hu/sztarok/20151019-jennifer-aniston-szineszno-legnagyobb-felelme-kiderult.htmlA Jóbarátok színésznőjének férje Ellen DeGeneres műsorában árulta el, mitől tart a legjobban felesége. TV + Sztárok--Bangó Margit: "Olyanokat fogtam ki, akik szerettek mulatni, iszogatni, csajozni"http://www.life.hu/sztarok/20151019-bango-margit-unokajanak-emilio-udvarol.htmlÉlete átkának tekinti, hogy mindig muzsikusokba szeretett bele, nem csoda, hogy unokáját is féltette, amikor kiderült: Emilió udvarol neki. TV + Sztárok--Sztárban sztár - "Ha én lennék Istenes Bence, küldenék egy sms-t, hogy ne öltözz át"http://www.life.hu/sztarok/20151018-a-sztarban-sztarban-csobot-adel-mary-zsuzsiva-valtozott.htmlMary Zsuzsit formálta meg Csobot Adél. A fiatal énekesnőre már másodszor kap idősebb előadót: nemrégiben Aradszky László-dalt énekelt, most pedig a Mamát kapta.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.