Király Viktor megszólalt Voice-beli „kiesése” ügyében

Forrás: Király Viktor -
Wikipédia párbaj The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, a Wikipédia szerint Király Viktor kiesik a Voice következő párbajában. De mit mond erről maga Viktor?

Hiába imádják Amerikában is Király Viktort, úgy tűnik, a következő párbajban veszít majd Jordan Smith ellen. A Voice szigorú szerződése miatt a Király család nem nyilatkozhat a műsorról, de a Borsnak sikerült megszólaltatnia az énekest. „A spoilerezőket (poéngyilkosokat) nem szabad komolyan venni. Viszont legalább biztos, hogy mindenki a képernyő előtt fog izgulni! Meglátjuk, jövő héten mi lesz” – nyilatkozta.

Forrás: Király Viktor

Akkor sincs veszve minden, ha a Wikipédia igazat ír. Ebben a fordulóban nem duettet énekelnek, hanem egy-egy külön dallal lépnek színpadra egymás után. Az alulmaradt versenyzőnek azonban így is marad egy esélye a húszba jutásra: ha egy másik mentor „elrabolja” őt. Egyes kommentelők szerint Viktor így kerül majd Gwen Stefani csapatába.

A sok feltételezés és találgatás mellett amit teljesen biztosra vehetünk, hogy Király Viktor Alicia Keys If Ain't Got You című számát énekli, és Rihanna is segíti őt a felkészülésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.