Átok ül az osztrák szépségeken? 5 év alatt hárman haltak meg

Ena Kadic modell halál Marie-Christine Gessinger szépségkirálynő baleset Ausztria Sabrina Rauch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német Bild szerint a napokban elhunyt Ena Kadic szépségkirálynő a harmadik azon modellek sorában, akik valamilyen tragédiával végződött balesetben vesztették életüket.

Átok ül a modelleken - állítja a Bild magazin. A német lap a napokban elhunyt osztrák szépségkirálynő, Ena Kadic szerencsétlen balesete nyomán összegyűjtötte azokat a modelleket, akik az elmúlt pár évben vesztették életüket valamilyen hasonlóan elszenvedett baleset során. Mint kiderült, az elmúlt 5 év alatt rajta kívül még két szépségnek végződött tragédiával pályafutása.

Ena Kadic a 2013-as Miss Ausztria győzteseként Forrás: AFP/Breuel-Bild/Abb

A bécsi származású Marie-Christine Gessinger mindössze 15 éves volt, amikor az év modelljének választották. Pár évvel később, 2010-ben súlyos autóbalesetet szenvedett 19 éves barátjával: kocsijuk megcsúszott a vizes úton, és egy fának csapódtak. A fiú a helyszínen életét veszítette, Marie-Christine nem sokkal később a kórházban hunyt el.

Forrás: fashionmodeldirectory.com

Kísértetiesen hasonló körülmények között halt meg az Austria's Next Topmodel reality műsor egyik szereplője, Sabrina Rauch. A szőke hajú szépség mindössze 21 éves volt, amikor sportautójával megcsúszott a jeges-vizes úton, és egy betonoszlopnak csapódott vele. Sabrina a helyszínen meghalt, a mellette ülő 26 éves utastársát életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Forrás: Austria's Next Top Model

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.