Robert Downey Jr. teljesítette egy beteg kisfiú kivánságát

Forrás: Instagram/robertdowneyjr -
Robert Downey Jr. kisfiú ajándék filmpremier sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlen, hogy a színészt többször is megszavazták a legempatikusabb és legközvetlenebb sztárnak, hiszen a rajongóival különösképpen törődik. Most egy beteg gyereknek vidította fel a napját.

A fiú édesanyja Instagramon tette közzé a fotót, melyen a sztárt is megjelölte, azzal a kéréssel, hogy legalább egy rövid kommentet írjon a cisztás fibrózissal küzdő Danielnek. Vasemberünk észrevette a posztot, és nem hogy egy üzenetet, hanem egy képet is posztolt neki, ahogy a Micimackóból ismert Tigrisnek öltözve guggol a fűben. Robert ezt írta a bejegyzés mellé:

Forrás: Instagram/robertdowneyjr

"Itt Mr. Stark. Ez az üzenet Danielnek szól, akinek nehéz napjai vannak mostanában. Amikor a padlón vagyok, akkor ez segít felállni. Utóirat: Volna kedved eljönni az Amerika Kapitány: Polgárháború Los Angeles-i premierjére, mint a vendégem? Ha igen, akkor az embereid keressék fel az embereimet. Minden jót."

Király Viktor produkciójától elájult a zsűri - Imádják! http://www.life.hu/sztarok/20151024-kiraly-viktor-elvarazsolta-a-zsuriit-hetfon-ejjel-dol-el-hogy-tovabbjute-a-kovetkezo-forduloba.htmlÚjabb fantasztikus produkciót láthattunk a magyar énekestől, ami hallatán nem csak a zsűri, de a közönség is elájult. Viktor egyre közelebb kerül a döntőhöz. TV + Sztárok--Robert Downey Jr. kiakadt: faképnél hagyta az őt interjúztató újságíróthttp://www.life.hu/news/20150423-robert-downey-jr-fakepnel-hagyta-az-ot-interjuztato-ujsagirot-amikor-az-szemelyes-kerdeseket-tett.htmlÚj filmje kapcsán ült le beszélgetni a Channel 4 újságírójával a színész, akinél a személyesebb témák felé evezve eltört valami, ezért otthagyta az őt kérdező Krishnan Guru-Murthyt.News--Bódi Sylvi egy kádban pucérkodikhttp://www.life.hu/sztarok/20151023-nagyon-szexi-kepen-pozol-bodi-sylvi-egy-furdokadban.htmlIsmét megcsodálhatjuk a modell tökéletes alakját. TV + Sztárok--A nap videója! Új klippel jelentkezik Gáspár Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20151023-gaspar-gyozo-showman-uj-videoklippet-toltott-fel.htmlA showman a nemzeti ünnepre hivatkozva lepte meg rajongóit egy újabb gyöngyszemével. TV + Sztárok--Nézd meg Nótár Mary egymillió forintos kutyáját!http://www.life.hu/sztarok/20151022-megmutatjuk-notar-mary-enekesno-egymillio-forintos-kutyajat-a-pomeraniai-torpespiccet.htmlAz énekesnő nagyon régóta vágyott egy kutyusra. Puszi egy pomerániai törpespicc, ez a fajta egyre népszerűbb a sztárok körében, ilyenje van például Gwen Stefaninak és Sarka Katáéknak is.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEjha! Hollywoodban pózol Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-gaspar-evelin-hollywoodi-csillogasban-pozolt.htmlGyőzike nagyobbik lánya igazi hollywoodi csillogásban pózolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.