Cinthya Dictator új frizurát villantott

frizura göndör haj haj Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Göndörített hajjal pózolt a fotóslány, akinek remekül áll az új séró.

A kommentelőknek nagyon tetszett Cinthya nőies frizurája. Varga Viktor exét – vagy nem exét – már láthattuk szögegyenes frufuval, földig érő hajjal, sőt hajvágásának is tanúi lehettünk. Most pedig az eredmény is látható, ami kétség kívűl jóll áll az extravagáns hölgyeménynek.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator
Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--Baby Gabi: "Ezt a versenyt valahol én nyertem meg"http://www.life.hu/sztarok/20151026-baby-gabi-esett-ki-a-sztarban-sztarbol.htmlBaby Gabi számára véget ért a Sztárban sztár. A Life.hu riportere az énekesnővel beszélgetett, akit ez a műsor fedezett fel újra. TV + Sztárok--Kibékültek az egykori cimborák! Baukó Éva és Alekosz között szent a békehttp://www.life.hu/sztarok/20151026-bauko-eva-es-alekosz-kibekultek-egymassal.htmlA Való Világ villájának falai között szövődött Alekosz és Baukó Éva barátsága, de egyszer sajnos megszakadt a jó kapcsolat. Éva és a Minden Főnevet Nagybetűvel Író Görög Csődör most jó hírrel szolgált: kibékültek, és wellnessezni is voltak együtt. TV + SztárokOrigoDübörög a ház! Lányi Lalává változott Baby Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151025-lanyi-lalava-valtozott-baby-gabi.htmlBaby Gabi egykori duettpartnerének, Lányi Lalának bőrébe bújt néhány percre.TV + Sztárok--Micsoda hang! Varga Győző hatalmasat énekelt és spárgázotthttp://www.life.hu/sztarok/20151025-varga-gyozo-hatalmasat-enekelt-es-spargazott.htmlVarga Győző James Brown bőrébe bújva adta elő a Rocky IV című film zenéjét, a Living in America-t.TV + Sztárok--Peter Srámeknek még a nadrágja is Laár Andrásosan volt felhúzvahttp://www.life.hu/sztarok/20151025-peter-srameknek-meg-a-nadragja-is-laar-andrasosan-volt-felhuzva.htmlPeter Srámek produkcióját imádta a zsűri, ahogy a színpadon ülő élő makákót is, ami az Afrika című dalhoz járt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.