Összezárva Friderikusszal TV2 Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Összezárva Friderikusszal című műsor történetében először történt olyan, hogy a vendég felállt és hazament. Árpa Attila így tett. 

A Blikk úgy tudja, hogy a műsor házigazdája és Árpa között annyira nem volt meg az összhang, hogy az egyszerűen kisétált a forgatásról. Hajdú Péter, a műsor producere csak annyit mondott a lapnak, egyáltalán nem biztos, hogy a nézők látni fogják az Árpa Attilával felvett adást.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt, Szabó Balázs/Life.hu

"Fridi és Árpa között olyan feszült volt a hangulat, hogy fogadásokat kötöttünk, mikor pattan fel egyik vagy másik, és hagyja ott a fenébe az egészet. Árpa kiakasztotta Friderikuszt, amikor elkezdte Vitrayval egy lapon emlegetni. Aztán cinikusan még rá is kérdezett, hogy ki lehet-e­ ejteni Vitray nevét abban a ­stúdióban, ahol ő tartózkodik" - mesélte a lapnak az egyik stábtag. "Árpa Attila maga ajánlotta fel, inkább hazamegy, így tízórányi forgatás után vette is a kalapját, és otthagyta a stúdiót. Olyan feszült volt a helyzet a két férfi között, hogy voltak percek, amikor egymáshoz sem szóltak" - mesélte tovább.

"Nem haragszom, és csalódott sem vagyok, viszont gazdagodtam egy felismeréssel: a bulvárszerepléseket hanyagolnom kéne. Számomra menet közben derült ki, hogy abban a helyzetben én nem érzem magam jól, de Sándor sem volt százszázalékos formában. Sokat lendített volna az ismerkedésünkön, ha megnézte volna a filmemet, és elolvasta volna a könyvemet" - kommentálta a történteket Árpa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.