Magyar szépség tarol külföldön: Kármán Dalma fantasztikus átalakuláson ment keresztül

nyertes szépségverseny szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos Dalma már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését.

Kármán Dalmát tavaly koronázták meg királynőnek a Miss International Hungary versenyen, így innen már csak egy lépés volt a Miss Face of Beauty tajvani világversenyére kijutnia. A fiatal lány egyévnyi kemény munkának köszönhetően fantasztikus átalakuláson ment keresztül. Tökéletesre formálta a testét, sőt angolt és királynői viselkedést is tanult Luis C. Canótól, a hazánkban élő venezuelai szépségverseny-szakértőtől.

Forrás: Kármán Dalma

„Egyetlen edzést sem hagytam ki, tudatosan étkeztem, és még szilveszterkor sem ittam egyetlen pohárral sem. Szinte az első napokban az élvonalba kerültem. A kint töltött idő alatt számos alversenyt rendeztek, és én mindegyiken dobogós helyen végeztem. A királynői beszéd kategóriában például első, bikinis körben második lettem. A nemzetközileg legnagyobbnak tartott szépségversenyeket elemző portál úgy ítélte meg, hogy én nyerem meg a koronát, végül tévedtek. A döntőben Mexikó megelőzte Magyarországot, azaz engem" – mesélte Dalma, aki számos ajándékot és komoly pénzjutalmat kapott a helyezéssel. Erről a szerződésben már előzetesen tájékoztatták őket, így minden lány tudta, mire számíthat, ha jól teljesít.

„Ezzel a címmel nemcsak kiváltság, hanem felelősség is jár: szeretnék példát mutatni a korombéli lányoknak, mert azt gondolom, a szépség csak akkor ér valamit, ha kitartással és intelligenciával is párosul. Most nem tervezem, hogy benevezek valamelyik közismert, hazai szépségversenyre, egyelőre a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni, azután majd meglátjuk, mit hoz a jövő" – mesélte Dalma, aki két és fél hétig volt külföldön, távol a családjától.

Forrás: Kármán Dalma

„Teljesen egyedül kellett boldogulnom, de természetesen a szeretteim és a szakmai csapat folyamatos kapcsolatban állt velem a világhálón. Az, hogy egyedül is képes voltam helytállni, magabiztosságot adott, amit a jövőben még egészen biztosan kamatoztatni fogok. De minden a legnagyobb rendben volt, és életem legcsodálatosabb időszakát élhettem át!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.