Hoppá! Nádai Anikó megmutatta, hogy festett fénykorában

valóvilág fotó régi fotó Nádai Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja természetesen most is tökéletesen néz ki, de ezúttal azt is megmutatta, milyen volt, amikor azért küzdött, hogy ő legyen a Való Világ sztárja.

Anikó nosztalgiázott egy kicsit és elővett egy réges-régi képet, amelyen miniruhában, tökéletes frizurával és sminkkel várja, hogy a híres villa falai közé léphessen.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

„Ma nosztalgiázós hangulatban vagyok. Életem egyik legmeghatározóbb és legfantasztikusabb élménye a Való Világ volt. Lassan 5 éve már, hogy beköltözhettem a villába. Eszembe jut néha és azt érzem, bármikor újra csinálnám, csak másképp" – írta a kép mellé Anikó.

Ördög Nóri: "Ezt a szörnyűséget nem lehet kitörölni"http://www.life.hu/sztarok/20151028-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-afrikaban-jart-ahol-megtapasztalta-az-afrikai-gyermekek-eletet.htmlA műsorvezető egy teljes hetet töltött Angolában egy olyan kampány keretein belül, amely a tetanuszfertőzés ellen lépett fel. Nóri az mesélte, rengeteg borzalommal szembesült, amit sem elképzelni, sem elfelejteni nem lehet. TV + Sztárok--Céline Dion rajongói kiadtak - Tényleg elhanyagolja haldokló férjét?http://www.life.hu/sztarok/20151028-celine-dion-disneylandbe-vitte-a-gyerekeit-a-rajongok-teljesen-kiakadtak.htmlA sztár követői azon borultak ki, hogy Dion, ígéretéhez képest, nem igazán tölt sok időt a rákkal küzdő férjével. A hírek szerint a férfinak már nincs sok ideje hátra. TV + Sztárok--Kulcsár Edina: „A siker sok lemondással jár"http://www.life.hu/sztarok/20151028-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-arrol-vallott-milyen-porgos-eletet-el-es-mennyire-keves-ideje-jut-a.htmlŐszinte, kitárulkozó sorokkal lepte meg rajongóit a világ egyik legszebb hölgye, aki arról vallott, hogy azért amit elért, napról-napra keményen meg kell dogloznia. TV + Sztárok--Magyar szépség tarol külföldön: Kármán Dalma fantasztikus átalakuláson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-sarka-kata-es-vajna-timi-tamogatasa-nelkul-is-lehet-sikeres-magyar-szepseg-o-karman-dalma.htmlA Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos Dalma már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. TV + SztárokOrigoMegújulva tér vissza a képernyőre Vitray Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20151027-vitray-tamas-musorvezeto-megujult-musora-mellett-ket-uj-produkcioval-ter-vissza.htmlMegújult műsora mellett két másik produkcióval jelentkezik a DIGI Sport jól ismert arcaival. TV + Sztárok--Détár Enikő nem élte meg kudarcként lánya kieséséthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-detar-eniko-szineszno-nem-elte-meg-kudarckent-lanya-szerepleset-az-rtl-klub-hungarys-got-talent.htmlRékasi Eszter a Hungary's Got Talent szombati adásában lépett a színpadra, ahonnan négy nemmel küldte el a zsűri. Détár Enikő most arról vallot, mit éreztek a döntés után. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.