Szorcsik H. Viki névrokon Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett Szorcsik Vikinek. A színésznő besokallt, hogy névrokona, Szorcsik H. Viki miatt anorexiával, gyermekelhelyezéssel, áramlopással kötik össze a nevét. 

"Az életem egy káosz, amióta ez a hölgy szerepel a médiában!" - mondta el a Borsnak Szorcsik Viki. Hozzátette, a kezdetektől összekeverték őket, de most, hogy névrokona újra felbukkant, muszáj tennie va­lamit.

Ő Szorcsik Viki Forrás: Instagram/Szorcsik Viki

"A leginkább az zavar, hogy engem a kezdetektől vele azonosítanak. Nem lenne ezzel semmi bajom, ha pozitív híreket olvashatnánk róla. Az sem zavarna, hogy úgy éli az életét, ahogy, de számos róla szóló cikk mellett az én képem szerepel, és még a szűk környezetem is hajlamos elhinni, hogy a róla szóló pletykák hozzám kötődnek. Rengeteg kár és kellemetlenség ért miatta. Komolyan fontolgatom, hogy jogi útra terelem a dolgot" - mondta el.

Egyébként mindketten a Jóban Rosszban című sorozatban váltak ismertté, Szorcsik Viki például az alapcsapat tagja volt.

"Akkor valakik úgy gondolták, hatalmas bulvársztori lesz, hogy azonos a nevünk, és hoznak még egy ilyen nevű lányt a sorozatba. Végül a H betű lett a megkülönböztetés, de sokszor ezt meg sem hallják, ki sem ejtik, le sem írják. A saját szüleim is szégyenkezve nézték a tévét, amikor a Szorcsik nevet és az áramlopást együtt emlegették. Az egész családunkat kellemetlenül érintik ezek a negatív hírek, amelyek az illető hölgyről szólnak. Számtalanszor hívtak fel újságírók azzal, hogyan viselem az anorexiát, és hogy a balesetem óta jobban vagyok-e. Nevetséges! Sorra kapom a leveleket, hogy segítenek rajtam, akár áramról, lakhatásról, gyerekekről volt szó. Ebből elég! Ennek a helyzetnek véget kell vetni, jól megkülönböztethető nevet kell fel­vennie a kolléganőnek" – magyarázta Viki.

Ő pedig Szorcsik H. Viki Forrás: TV2

Jön a keresem a családom! "Az operatőrök zokognak"http://www.life.hu/sztarok/20151027-indul-az-rtl-klubon-a-keresem-a-csaladom-a-foszerkesztoje-hadas-kriszta-a-musorvezeto-lilu.htmlNovembertől indul minden idők egyök legmeghatóbb műsora az RTL Klubon: Keresem a családom címmel, amelynek műsorvezetője Lilu lesz. A Life.hu riportere a műsor hátteréről Hadas Krisztával, főszerkesztővel beszélgetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMagyar szépség tarol külföldön: Kármán Dalma fantasztikus átalakuláson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-sarka-kata-es-vajna-timi-tamogatasa-nelkul-is-lehet-sikeres-magyar-szepseg-o-karman-dalma.htmlA Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos Dalma már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. TV + SztárokOrigoMegnézheted, hogy hagyta ott Árpa Friderikuszt http://www.life.hu/sztarok/20151027-igy-hagyta-ott-arpa-atilla-friderikusz-sandort-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlDöntött a csatorna, vasárnap leadják az Összezárva Friderikusszal című műsorból azt a részt, amelyikben Árpa Attila otthagyja a házigazdát. TV + Sztárok--Pintér Tibor lovasbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-pinter-tibor-szinesz-lovasbalesetet-szenvedett-amikor-lova-megbotlott-es-raesett.htmlA színész lova vágta közben megbotlott és elesett, ekkor történt a baleset.TV + Sztárok--Détár Enikő nem élte meg kudarcként lánya kieséséthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-detar-eniko-szineszno-nem-elte-meg-kudarckent-lanya-szerepleset-az-rtl-klub-hungarys-got-talent.htmlRékasi Eszter a Hungary's Got Talent szombati adásában lépett a színpadra, ahonnan négy nemmel küldte el a zsűri. Détár Enikő most arról vallot, mit éreztek a döntés után. TV + Sztárok--BulvárRap: "Liptai Claudia, van egy kis baj"http://www.life.hu/sztarok/20151027-bulvarrap-hegyi-rolival-toth-vera.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.