Síszimulátoron az ÉNB sztárjai

Forrás: RTL Klub -
ÉNB Gábor szimulátor Éjjel-nappal Budapest Obertauern síelés ÉNB Karesz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén télen ismét egy ausztriai síparadicsomban, Obertauernben is forgat majd Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozata az Éjjel-Nappal Budapest. A főszereplők egy része már most megkezdte a téli felkészülést.

Gábor, Félix, Karesz és Milán egy síszimulátoron mérték össze a tudásukat, kisebb-nagyobb sikerrel.

Forrás: RTL Klub

„Azt hittem, hogy simán lenyomom a srácokat, de be kell látnom, hogy az arcom nagyobb volt, mint a tudásom. Milánnál így is jobb voltam, igaz, ő nem is húzott sícipőt" - kezdte nevetve Gábor, aki többször kipróbálta már a síelést, de a szimulátoron nem mozgott túl rutinosan.

„Ez nem az én sportom. Tavaly Obertauernben szinte sírtam, mikor először lelöktek a lejtőn, most viszont jót mulattam a többieken"- folytatta Milán, aki nem volt hajlandó kipróbálni a sígépet, amit viszont Karesz és Félix kifejezetten élveztek.

„Nekem bármilyen sport bejön, igaz azt el kell ismernem a szimulátoron jobban ment a mozgás, mint a valóságban a sípályán. Ráadásul itt nem volt hideg és végre Gábor is láthatta, hogy nem mindenben ő a kiráy, sőt....!"- nevetett Karesz.

„Nagyon tetszett a dolog, már várom hogy igazi havon mire leszek képes!"- mondta Félix, aki igazán bevállalós volt, többször a „majomfogó" hálóban landolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.