Horgas Eszter Czakó Ferenc Hungary's Got Talent homokművész Kovács Patrícia Molnár Nikolett rúdtáncos leszbikus RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati Hungary's Got Talentben a rúdtáncos anyuka produkciójának hatása alá került a zsűri, Horgas Eszter pedig furcsa kijelentést tett.

A tehetségkutatóban a Life.hu két produkcióra, nyomta volna meg az arany gombot, ami egyenes ágon juttatja a versenyzőket az élő showba. Az egyik Horgas Eszter kedvence a rúdtáncos lány, a másik pedig a homokművész fiúk lélegzetálállító előadása.

Forrás: RTL Klub

Molnár Nikolett rúdtánc-rúdfitnesz produkcióval lepte meg a zsűrit. A hölgyről kiderült, cuki öt éves kislánya is a sport szerelmese és egyáltalán nem bánja, hogy anyukájával egy rúdtáncteremben laknak. A zsűri le volt nyűgözve Nikolett produkciójától.

„Egy fegyelmezett amazon vagy, lenyűgöző amit művelsz" - mondta Kovács Patrícia.

„Nekem a visszafogottsága tetszett, finom és nőies. Közben azon gondolkodtam leszbikus vagyok vagy mi, mert iszonyúan elkapott" – mondta Horgas Eszter.

„Lehelet finomság, erotikából is csak annyi, amennyi kellett" - értékelt Csuja Imre.

A lány után Cakó Ferenc, homokművész fia, Dani és barátja, Hidvégi Áron következett, akikkel a Life.hu nemrég nagyinterjút készített. A produkciójuk magáért beszélt, a zsűri tagjai ismét gyermeknek érzehették magukat.

Forrás: Facebook/Quartzbox

„Ez a művészeti ág fantasztikus, remélem az unokáitok is folytatják ezt a tradíciót" – mondta Horgas Eszter, Patrícia pedig hozzátette: „Elvarázsoltatok újra gyerek lettem".

Nagyon kisimult a szülés után Pirner Alma arca - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151030-pirner-alma-igazan-kisimult-a-szules-utan-rajongoinak-szelfizett-a-rudtanc-nagyasszonya.htmlA rúdtánc nagyasszonya múlt kedden hozta világra első gyermekét, Alent. A kisfiú születése óta Alma ritkábban posztol a követőinek, most azonban egy szelfivel lepte meg őket. TV + SztárokOrigoApró lábak topognak Bódi Sylvi cicijén: Ő a világ legszerencsésebbike!http://www.life.hu/sztarok/20151030-bodi-sylvi-bikinis-fotoja-kutyaval.htmlBódi Sylvi már megint irtó dögös fotót posztolt az óceánpartról. Megmutatta újdonsült kis barátját is, aki egy zabálnivalóan édes kutya. TV + Sztárok--Elolvadunk! Kiskori képet posztolt magáról Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20151030-adele-enekesno-kiskori-kepet-posztolt-magarol.htmlAz énekesnő is beállt a „Throwback Thursday” (#TBT), vagyis a „Visszatekintő csütörtök” képet posztoló sztárok közé – aminek mi kifejezetten örülünk.TV + Sztárok--Brutális nyomás alatt vannak a Sztárban sztár dívái - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151029-a-sztarban-sztar-divai-kemenyen-gyakorolnak-a-hetvegere-kozos-szelfin-bolondoznak.htmlHétről hétre egyre több feladatot kapnak az énekesek az ország legnagyobb házibulijában, ahol vasárnapról vasárnapra elképesztő átalakulásokat láthatunk. Tóth Gabi, Csobot Adél, és Wolf Kati most bepillantást engedtek egy próbájukba. TV + SztárokOrigoSingh Viki bepánikolt: 30 éves lesz, és még nem élt!http://www.life.hu/sztarok/20151027-singh-viki-a-rising-star-enekesnoje-bepanikolt-30-eves-lesz-es-meg-nem-elt.htmlSingh Vikinek, a Rising Starban befutott, egykori vokalistának elege lett, hogy a szórakozást számára kizárólag a heti hatszoros edzés jelentse. Elhatározta, hogy közeledve a harminchoz, ezentúl élni fog! TV + Sztárok--Óriási szerencséjük volt: Rommá tört autóból szálltak ki a mirigyesekhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-oriasi-szerencsejuk-volt-az-irigy-honaljmirigy-tagjainak-vaddiszno-okozott-balesetet.htmlÓriási szerencséjük volt az Irigy Hónaljmirigy tagjainak, hogy nem kötöttek ki a kórházban. Az esti órákban, éppen a 7-es főúton, a fellépésre tartó társaság autója elé ugyanis egyszer csak kiugrott egy vaddisznó, az ütközés pedig elkerülhetetlen volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.