Hoppá! Egy hamisan éneklő apuka a Got Talent élő show-jában

Horgas Eszter élő show Hungary's Got Talent Csuja Imre zsűri tehetségkutató arany Füry Ferenc Dombóvári István gomb linczényi márkó RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zsűri hazaküldte, ám Sebestyén Balázsék bent tartották, a show legőrültebb énekespapáját.

Múlt héten, Csuja Imre nyomta meg a bűvös arany gombot, amellyel minden zsűritag és a műsorvezető, azonnal bejuttathat a Hungary's Got Talent élő showjába egy produkciót. Ezen a héten Domóvári István nem bírt magával, és Balázs beleegyezésével - miután a zsűri négy nemmel elküldte Ferencet - berohant és rácsapott az arany gombra, ő nem a tehetséget, hanem az őrültséget díjazta.

Forrás: RTL Klub

Füry Ferenc többszörös apuka, olyan vidáman és lendületesen érkezett, hogy mindenki arcára mosolyt csalt. Majd egyszáll magában, egy egész technoshowt produkált. Linczényi Márkó megjegyzete, hogy ismerte ezt a nótát: „Oltári nagy rajongója vagyok a számnak és most már neked is" – mondta a zsűritag.

Forrás: RTL Klub

„Remekül szórakoztam, a kicsi lányom jutott eszembe, amikor nem tudott angolul"- mondta Horgas Eszter, és Csuja Imre is hasonlóan nyilatkozott, ennek ellenére Ferencet négy nemmel elküldte volna a zsűri, ám ekkor Dombi berohant és rávetette magát az arany gombra. Az énekes és a zsűri is meglepődve állt a történtek előtt, de elfogadták a műsorvezetők döntését. A nagypapa a boldogság szárnyán hagyta el a stúdiót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.