Bartha Zsolt visszatér! Rékasi újra forgat a Barátok köztben

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Barátok közt visszatérés RTL Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre.

A népszerű színész azt mondta, akkor kezdi meg munkát, amikor azt az orvosai engedélyezik. Szerencsére a mai napon elérkezett ez a pillanat, és bár az efféle terhelést is fokozatos végzi, nagyon reméli, hogy hamarosan mindenütt az ő elképzelései szerint végezheti majd a feladatait - olvasható a Barátok közt Facebook oldalán.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Az orvosaim megállapították, hogy a rehabilitáció során javult annyit az állapotom, hogy fokozatosan megkezdhetem a munkát" - kezdte a színész - "Ez jelenleg heti egy forgatási napot jelent a stúdióban. Abban az esetben, ha következő kontroll eredménye megengedi, akkor növelhetjük kettőre a forgatási napok számát, és így tovább. Remélhetőleg a forgatások december elején kiegészülnek a József Attila Színház próbáival. Természetesen ez mind csak abban az esetben, ha az egészségi állapotom engedi, de természetesen azon leszek, hogy tudjam tartani ezt az ütemtervet."

A színész arról is beszélt, hogy mennyire lesznek a jelenetek az állapotára szabva a forgatások során. "Teljes az egyetértés a produkcióval abban, hogy Bartha Zsolt pont annyira képes, mint Rékasi Károly, így nyilván most még nem fog a karakterem kerítéseken átugrálni, de biztos vagyok benne, hogy azért tesz majd olyat a jó Bartha Zsolt, amit a nézők nem gondoltak volna róla."

Civil munkára váltott Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20151029-civil-munkara-valtott-dj-seherezade-olasz-es-angol-nyelvtudasat-hasznositja.htmlNagyot változott Dj Seherezádé élete. A Való Világ ötödik szériájában feltűnt szőke ciklon fél éve civil munkával keresi a kenyerét. A lemezlovasi karrierjéről sem mondott le, de már csak hétvégeken vállal fellépést. TV + SztárokOrigoKész, eldőlt: Brad Pitt kísértetiesen hasonlít Robert Redfordrahttp://www.life.hu/sztarok/20151030-brad-pitt-szinesz-es-robert-redford-szinesz-hasonlitanak-egymasra.htmlAz 51 éves színész lett a V magazin legújabb számának címlapfiúja, akiről ennek örömére rengeteg kép készült a lap hasábjaira. Mi pedig ismét rácsodálkoztunk, hogy az idő múlásával egyre redfordosabbá válik Angelina Jolie jóképű férje. TV + Sztárok--Richard Gere több millió lájkot gyűjtött hajléktalankénthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-richard-gere-hajlektalan-fotojat-imadtak-az-interneten.htmlTime Out of Loud című legújabb filmjében hajléktalant alakít a sármos színész, akit szerepe óta különösen foglalkoztatja a hontalanok helyzete.TV + Sztárok--Lilu: „A forgatásokon néha éreztük, jobb, ha sietünk"http://www.life.hu/sztarok/20151029-lilu-az-rtl-klub-keresem-a-csaladom-forgatasa-kapcsan-a-vilag-legveszelyesebb-varosaba-is.htmlLilu új műsora, a Keresem a családom kapcsán a világ legveszélyesebb városába utazott, ahol nagyon vigyáznia kellett minden lépésére. TV + Sztárok--Horgas Eszternek udvarlója akadt a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151029-horgas-eszternek-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutatojaban-udvarloja-akadt-egy-tancos.htmlHorgas Esztert szeretné meghódítani a palotai párzási tánccal Szacskó Dániel. A fuvolaművész azonban nehéz eset, hiszen pár éve, amikor hasonlóan próbálták meghódítani, csattanós pofon lett a vége. TV + Sztárok--Így néznek ki ma a Rómeó és Júlia sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151029-a-romeo-es-julia-sztarjai-olivia-hussey-es-leonard-whiting-igy-neznek-ki-ma.htmlImmár 47 éve, hogy az egzotikus szépségű Olivia Hussey és filmbéli partnere, Leonard Whiting feltűnt a klasszikus Shakespeare-dráma 1968-as filmadaptációjában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.