Botrány! A tévében pocskondiázták Horgas Esztert: "Ki a f...om ez a k...rva?"

Forrás: RTL Klub, Facebook/Menyhárt Tamás -
Horgas Eszter Hungary's Got Talent tehetségkutató műsor tehetségkutató botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Obszcén szavakkal illette egy versenyző a zsűri egyik tagját, Horgas Esztert a Hungary's Got Talent tehetségkutató műsorban. 

A világhírű fuvolaművésznő éppen véleményt mondott Menyhárt Tamás produkciójáról - hiszen ez a dolga, ám a versenyzőnek nem tetszettek Horgas Eszter szavai, és úgy tűnik, nehezen viselte a kritikát. Dührohamost kapott, és a színpadon káromkodni kezdett:

Forrás: RTL Klub, Facebook/Menyhárt Tamás

"Azt a k...rva, te ki vagy? Ki vagy te, hogy ezt mondod nekünk? – reagált Menyus Horgas Eszter értékelésére, és sértődötten kivonult a válogatás helyszínéül szolgáló színházból. A férfi az utcán sem hagyta abba a szitkozódást, és mindennek lehordta a fuvolaművészt, aki szerencsére ezt már nem hallhatta: "Ki a f...om ez a k...rva?" – üvöltötte még akkor is a Blikk szerint.

A képzőművész 2007-ben robbant be a netes köztudatba Itt a tavasz, dagad a f...sz című, róla készült riportvideóval. Kata Valami elnevezésű duóformációja is ennek a videónak köszönhető, amivel a ma esti Hungary's Got Talentben is feltűnnek majd.
Így tökölnek celebjeink - Halloweenre készülnek a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-halloweenre-keszulnek-a-magyar-sztarok-zimany-linda-hodi-pamela-gianni-debreczeni-zita-iszak-eszti.htmlAmerikai szokás ide vagy oda, a halloween jó mulatság. A hatalmas narancsságra tökök a magyar hírességeket is megihlették, és szebbnél szebb tökfejekkel rukkoltak elő, sőt volt aki saját magát maszkírozta el az ünnep alkalmából. TV + Sztárok--Liptai Claudiát jó tanítványnak tartja szerelme, Ádám http://www.life.hu/sztarok/20151030-liptai-claudia-es-parja-jol-dolgoznak-egyutt-adam-kreativnak-tartja-parjat.htmlA mestercukrász az egyik kereskedelmi csatorna délelőtti adásában készített sütőtökös finomságokat a nézőknek, közben pedig mesélt kicsit a kapcsolatukról is. TV + SztárokOrigoNagyon kisimult a szülés után Pirner Alma arca - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151030-pirner-alma-igazan-kisimult-a-szules-utan-rajongoinak-szelfizett-a-rudtanc-nagyasszonya.htmlA rúdtánc nagyasszonya múlt kedden hozta világra első gyermekét, Alent. A kisfiú születése óta Alma ritkábban posztol a követőinek, most azonban egy szelfivel lepte meg őket. TV + SztárokOrigoKecskékkel próbál a köztudatba robbanni Fábry Pali bácsihttp://www.life.hu/sztarok/20151030-kecskekkel-probal-a-koztudatba-berobbanni-fabry-pali-bacsi.htmlTavaly nagy füstöt kavart Fábry Pál az X-Faktorban, ő volt az a versenyző, aki a válogató alatt felgyújtotta a stúdió színpadát. Pali bácsi lelkesedése nem apadt, idén erősítéssel, két kecskéjével érkezik a Hungary’s Got Talent zsűrije elé. TV + Sztárok--Richard Gere több millió lájkot gyűjtött hajléktalankénthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-richard-gere-hajlektalan-fotojat-imadtak-az-interneten.htmlTime Out of Loud című legújabb filmjében hajléktalant alakít a sármos színész, akit szerepe óta különösen foglalkoztatja a hontalanok helyzete.TV + Sztárok--Az internet népe támadásba lendült - Mém lett Király Viktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-memet-csinaltak-kiraly-viktor-dalabol-vicces-video.htmlNagyon vicces mém-videót készítettek lelkes rajongók Király Viktor legutóbbi The Voice-os szerepléséből.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.