Cinthya Dictator besokallt: elhagyja az országot - és nem is tervezi a visszatérést

külföld Cinthya Dictator utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator besokallt. Úgy döntött, szüksége van egy kis környezetváltozásra és szerete egy időre eltűnni a média kereszttüzéből is.

A szexi fotósnak elege lett Magyarországból, ezért úgy döntött, összepakol, és elhagyja az országot. Egyelőre nem tudja, mennyi ideig lesz távol, de az is megfordult a fejében, hogy nem tér vissza.

Búcsút int a híradózásnak Bárdos Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20151031-bucsut-int-a-hiradozasnak-bardos-andras-a-stroy-teve-hiradosa.htmlBúcsút int a híradózásnak Bárdos András, a jövőben a gyerekeivel tölti az idejét.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBotrány! A tévében pocskondiázták Horgas Esztert: "Ki a f...om ez a k...rva?"http://www.life.hu/sztarok/20151031-botrany-a-teveben-pocskondiaztak-horgas-esztert-ki-a-f-om-ez-a-k-rva-kerdezte-a-hungarys-got.htmlObszcén szavakkal illette egy versenyző a zsűri egyik tagját, Horgas Esztert a Hungary''s Got Talent tehetségkutató műsorban. TV + Sztárok--Apró lábak topognak Bódi Sylvi cicijén: Ő a világ legszerencsésebbike!http://www.life.hu/sztarok/20151030-bodi-sylvi-bikinis-fotoja-kutyaval.htmlBódi Sylvi már megint irtó dögös fotót posztolt az óceánpartról. Megmutatta újdonsült kis barátját is, aki egy zabálnivalóan édes kutya. TV + Sztárok--Bartha Zsolt visszatér! Rékasi újra forgat a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-rekasi-karoly-ujra-forgat-a-baratok-koztben.htmlRemek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAz internet népe támadásba lendült - Mém lett Király Viktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-memet-csinaltak-kiraly-viktor-dalabol-vicces-video.htmlNagyon vicces mém-videót készítettek lelkes rajongók Király Viktor legutóbbi The Voice-os szerepléséből.TV + Sztárok--Síszimulátoron az ÉNB sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151030-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-gabor-felix-karesz-es-milan-egy-siszimulatoron-mertek.htmlIdén télen ismét egy ausztriai síparadicsomban, Obertauernben is forgat majd Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozata az Éjjel-Nappal Budapest. A főszereplők egy része már most megkezdte a téli felkészülést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.