Tóth Gabi megríkatta a zsűrit

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi Sztárban sztár Cserháti Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a zsűri sírta el magát Tóth Gabi produkciója alatt, az énekesnő sem bírta tűrtőztetni érzéseit. Gabi Cserháti Zsuzsa dalát énekelte a mai adásban.

Bár Majkának kissé szinpadias volt Gabi produkciója, de Havas Henrik rögtön az énekesnő védelmére kelt, szerinte Cserháti Zsuzsára is jellemző volt ez az előadásmód.

Bereczki Zoli szerint méltó megemlékezés volt ez az előadás halottak napján. Tóth Gabi 39 pontot kapott a zsűritől.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Gáspár Laci fenomenális Cher volthttp://www.life.hu/sztarok/20151101-gaspar-laci-cher-volt-a-sztarban-sztar-musorban.htmlIsmét elállt a szavunk Gáspár Laci produkciójától - igazi díva volt a színpadon!TV + Sztárok--Peter Sramek, a rocknagyi!http://www.life.hu/sztarok/20151101-peter-sramek-tina-turner-volt-a-sztarban-sztarban.htmlPeter Sramek Tina turner Golden eye című dalát adta elő.TV + SztárokOrigo"Ezt kéne nyomni minden terhestornán" - Csobot Adél terhesen szexiskedett a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20151101-csobot-adel-liza-minelli-volt-a-sztarban-sztar-musorban.htmlA várandós Csobot Adél Liza Minelli bőrében szexiskedett a színpadon. TV + SztárokOrigoMegkopasztották Peter Srámeket, aki nem bírta a gyantázásthttp://www.life.hu/sztarok/20151101-megkopasztotak-peter-srameket-aki-tina-turner-borebe-bujik-a-sztarban-sztarban.htmlPeter Srámek először bújik női ruhába vasárnap este, Tina Turner szerepében. A világhírű énekesnőt nem lesz egyszerű megformálni, hiszen jóval nagyobb, mint Peter, ráadásul hihetetlenül energikus a színpadon. És nő, aki magas sarkúban táncol. Ez lesz a legnagyobb kihívás a műsorban sikeresen menetelő szlovák srác számára. Nővé válni, életében először. TV + Sztárok--Borzalmas zombivá vált Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20151101-borzalmas-zombiva-valt-bauko-eva-halloween-alkalmabol.htmlBaukó Éva elég ronda és ijesztő lett - Halloween alkalmából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.