Alul semmi: "Vagyis tudtuk, hogy ez a dolog merre fog menni..."

Forrás: Thinkstock -
meztelenség Thalia színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aputestben meztelennek lenni, pőrén állni a színpadon, úgy, hogy kicsit egyébként is elhagytad magad? Ez történt pontosan a Thalia Színház művészeivel is.

Szabó Győző benne van, Pindroch Csaba nem annyira kedveli. Kedvenc színészeink őszintén vallottak a pucérkodásról:

"Engem valaki ott felfedezne" - Tóth Gabi még mindig vágyik az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20151102-toth-gabi-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-meg-mindig-vagyik-az-euroviziora.htmlAz énekesnő, amikor már stabil lábakon áll itthon, szívesen építené tovább a karrierjét külföldön. TV + Sztárok--Felcsúszott Patocska Olivér szoknyája!http://www.life.hu/sztarok/20151102-patocska-oliver-enekesnek-a-partyzanok-forgatasan-felcsuszott-a-szoknyaja.htmlPatocska annyira örült a Partyzánok forgatásán Csordás Ákosnak, hogy a nyakába ugrott, és felcsúszott a szoknyája! Nem viccelünk! Az RTLII zenei realityjében ezen a héten egykori X-Faktorosok versenyeznek, Olivér pedig úgy döntött, már az első bulin lesokkolja a jelenlévőket. TV + SztárokOrigoBeperlik Taylor Swiftet! Állítólag lopott az énekesnő http://www.life.hu/sztarok/20151102-taylor-swift-allitolag-dalt-lopott-milliardokra-perelte-egy-enekes.html42 millió dollárt, azaz körülbelül 11 milliárd forintos összeget kéne fizetnie a dögös popénekesnek, mert a hírek szerint lopott dalszövegrészleteket használt. Swift egyelőre nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Badár Tamás: "Nem látok bele a nők fejébe”http://www.life.hu/sztarok/20151102-badar-tamas-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-buvesze-badar-sandor-fia-nem-lat-bele-a-nok-fejebe.htmlA Hungary's Got Talentet nézve felkaptuk a fejünket egy mosolygós bűvész srácra, aki nemcsak a zsűrit, de minket is elvarázsolt. TV + Sztárok--Varga Győző: „Szerintem Gáspár Laci fogja megnyerni a Sztárban sztárt"http://www.life.hu/sztarok/20151102-varga-gyozo-a-tv2-sztarban-sztar-musorabol-kiesett-am-nem-buslakodik.htmlA vasárnapi Sztárban sztár adásából az Irigy Hónaljmirigyes énekes búcsúzott, aki a Life.hu riportrének mesélte el a kiesésével kapcsolatos érzéseit. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók! Samantha Fox botrányt csinált a repülőn http://www.life.hu/sztarok/20151102-samantha-fox-botranyt-csinalt-a-repulon-gyorsan-le-is-raktak-rola-rajongok-duhongenek.htmlA sztár a hírek szerint nehezen vette tudomásul, hogy ugyanolyan bánásmódban részesítik, mint egy hétköznapi utast. A viselkedése miatt le kellett szállítani a repülőgépről! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.