Felcsúszott Patocska Olivér szoknyája!

2015.11.02. 16:53

Patocska annyira örült a Partyzánok forgatásán Csordás Ákosnak, hogy a nyakába ugrott, és felcsúszott a szoknyája! Nem viccelünk! Az RTLII zenei realityjében ezen a héten egykori X-Faktorosok versenyeznek, Olivér pedig úgy döntött, már az első bulin lesokkolja a jelenlévőket.

„A fiúk jöjjenek sportosan, a lányok csinosan" - állt Csordás Ákos partymeghívójában. Olivérnek határozott álláspontja van, miért bújt ő is egy fekete egybe ruhába. „Azt gondoltam, hogy szolidarítok, ugyanis szexista kijelentés ez. Nem akartam, hogy eszköznek érezzék magukat a hölgyek." 

Forrás: RTL Klub

Ákosnak nem kis meglepetést okozott egykori versenytársa. „Meglepett, hogy bejött az édesanyja ruháiba. Bár azt mondta, nagyon kényelmes volt" – fűzte hozzá az énekes, aki bízik benne, hogy mindenki leköröz és ő lesz a hét partyarca.

Kapcsolódó cikkek
Horgas Eszter: „Leszbikus vagyok vagy mi?"

A szombati Hungary's Got Talentben a rúdtáncos anyuka produkciójának hatása alá került a zsűri, Horgas Eszter pedig furcsa kijelentést tett.

Beperlik Taylor Swiftet! Állítólag lopott az énekesnő

42 millió dollárt, azaz körülbelül 11 milliárd forintos összeget kéne fizetnie a dögös popénekesnek, mert a hírek szerint lopott dalszövegrészleteket használt. Swift egyelőre nem reagált az ügyben. 

Csordás ÁkosPatocska OlivérházibuliszoknyaPartyzánok