"Engem valaki ott felfedezne" - Tóth Gabi még mindig vágyik az Eurovízióra

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Tóth Gabi TV2 külföld Sztárban sztár Eurovíziós Dalfesztivál karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, amikor már stabil lábakon áll itthon, szívesen építené tovább a karrierjét külföldön.

Tóth Gabi az Origo nagyinterjújában arról vallott, hogy még mindig az az álma, hogy kisjusson az Eurovízióra és felfedezzék külföldön.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

„Nagyon fontos lenne nekem az Eurovízió, mert tudom, hogy engem valaki ott felfedezne. Ebben biztos vagyok. Ha kijutnék, akkor sikerülne. De tudom, hogy nem juthatok ki. Először szeretném itthon megcsinálni a dolgaimat, aztán ha már stabil lábakon állok, akkor elmegyek külföldre. De félbehagyva nem hagynék itt semmit. Először Európában próbálnám ki magam, egy kisebb turnéra nagyon vágyom" - mondta Gabi.

Szecsődi Kari: Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.htmlSzecsődi Kari még csak 23 éves, de már annyit élt, mint egy nyugdíjas. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--Felcsúszott Patocska Olivér szoknyája!http://www.life.hu/sztarok/20151102-patocska-oliver-enekesnek-a-partyzanok-forgatasan-felcsuszott-a-szoknyaja.htmlPatocska annyira örült a Partyzánok forgatásán Csordás Ákosnak, hogy a nyakába ugrott, és felcsúszott a szoknyája! Nem viccelünk! Az RTLII zenei realityjében ezen a héten egykori X-Faktorosok versenyeznek, Olivér pedig úgy döntött, már az első bulin lesokkolja a jelenlévőket. TV + SztárokOrigoBeperlik Taylor Swiftet! Állítólag lopott az énekesnő http://www.life.hu/sztarok/20151102-taylor-swift-allitolag-dalt-lopott-milliardokra-perelte-egy-enekes.html42 millió dollárt, azaz körülbelül 11 milliárd forintos összeget kéne fizetnie a dögös popénekesnek, mert a hírek szerint lopott dalszövegrészleteket használt. Swift egyelőre nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Varga Győző: „Szerintem Gáspár Laci fogja megnyerni a Sztárban sztárt"http://www.life.hu/sztarok/20151102-varga-gyozo-a-tv2-sztarban-sztar-musorabol-kiesett-am-nem-buslakodik.htmlA vasárnapi Sztárban sztár adásából az Irigy Hónaljmirigyes énekes búcsúzott, aki a Life.hu riportrének mesélte el a kiesésével kapcsolatos érzéseit. TV + Sztárok--Badár Tamás: "Nem látok bele a nők fejébe”http://www.life.hu/sztarok/20151102-badar-tamas-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-buvesze-badar-sandor-fia-nem-lat-bele-a-nok-fejebe.htmlA Hungary's Got Talentet nézve felkaptuk a fejünket egy mosolygós bűvész srácra, aki nemcsak a zsűrit, de minket is elvarázsolt. TV + Sztárok--"Ezt kéne nyomni minden terhestornán" - Csobot Adél terhesen szexiskedett a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20151101-csobot-adel-liza-minelli-volt-a-sztarban-sztar-musorban.htmlA várandós Csobot Adél Liza Minelli bőrében szexiskedett a színpadon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.