Varga Győző: „Szerintem Gáspár Laci fogja megnyerni a Sztárban sztárt"

TV2 Sztárban sztár Gáspár Laci Geszti Péter kiesés Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Sztárban sztár adásából az Irigy Hónaljmirigyes énekes búcsúzott, aki a Life.hu riportrének mesélte el a kiesésével kapcsolatos érzéseit.

Varga Győző szerint jól szerepelt Geszti Péter bőrében és sikerült elsajátítania a rapper mozdulatait, az pedig egy pillanatra sem szomorította el, hogy ennek ellenére kiesett.

„Igazából fogalamam sincs, hogy alakultak a számok, nem tudtam követni a műsor közben. Az jutott eszembe, amikor a kiesés közelébe kerültem, hogy mennyi időm lesz hétfőtől, és tudok készülni a Mirigyes nagykoncertre" – mondta Győző, aki elárulta, szerinte Gáspár Laci fogja megnyerni a műsort.

Tóth Gabi testvére bőrébe bújikhttp://www.life.hu/sztarok/20151102-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-jovo-heten-testvere-toth-vera-enekesno-borebe-bujik.htmlAz énekesnő hatalmas változáson megy keresztül jövő héten, amikor a Sztárban sztár következő adásában Tóth Verává változik majd. TV + Sztárok--Horgas Eszter: „Leszbikus vagyok vagy mi?"http://www.life.hu/sztarok/20151030-horgas-eszter-fuvolamuvesz-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-adasaban-imadta-a-rudtancos-lany.htmlA szombati Hungary's Got Talentben a rúdtáncos anyuka produkciójának hatása alá került a zsűri, Horgas Eszter pedig furcsa kijelentést tett. TV + Sztárok--Hoppá! Egy hamisan éneklő apuka a Got Talent élő show-jában http://www.life.hu/sztarok/20151030-megvan-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-elo-showjaba-jutott-versenyzoje-aki-egy-enekes-apuka.htmlA zsűri hazaküldte, ám Sebestyén Balázsék bent tartották, a show legőrültebb énekespapáját. TV + Sztárok--Sokkoló szadó-mazo performance a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-sokkolo-szado-mazo-performance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutato-showjaban.htmlSzombat este nem mindennapi produkcióval rukkolt elő a tehetségkutató egyik jelentkezője, aki hatalmas jelmezbe bújva érkezett a Hungary's Got Talent színpadára, majd a végén csak egy lyukas harisnya maradt rajta. TV + Sztárok--Szecsődi Kari: Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.htmlSzecsődi Kari még csak 23 éves, de már annyit élt, mint egy nyugdíjas. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--Nagy változások jönnek az RTL Klub műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151102-nagy-valtozasok-jonnek-az-rtl-klub-musoraban.htmlAz RTL Klub november 9-től változtat hétköznapi műsorstruktúráján. Délutánonként a Híradó előtt naponta jelentkezik a Szulejmán című sikeres török sorozat az első évadától, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik. Emellett vadonatúj műsorként érkezik keddenként a Keresem a családom Lilu vezetésével, november 19-től, csütörtök esténként pedig a Válótársak című filmsorozat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.