Kemény munkával hozza magát formába Vajna Timi szépségkirálynője, Nagy Nikoletta

Fotó: Polyak Attila/Origo -
Vajna Timi Nagy Nikoletta Miss Universe Hungary edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sűrű napok állnak Vajna Timi, a Miss Universe szépségverseny tulajdonosa, és királynője, Nagy Nikoletta mögött és előtt is. Elkezdődött a felkészülés a decemberi világversenyre, és mindketten nagyon szeretnék, ha Niki fejére korona kerülne.

Sűrű napok állnak Vajna Timi, a Miss Universe szépségverseny tulajdonosa, és királynője, Nagy Nikoletta mögött és előtt is. Elkezdődött a felkészülés a decemberi világversenyre, és mindketten nagyon szeretnék, ha Niki fejére korona kerülne.

Nagy Nikoletta a fotózáson Fotó: Polyák Attila/Origo

Vajna Timi, a szépségverseny magyar tulajdonosa reggeltől estig azon dolgozik, hogy minden flottul összeálljon Niki decemberi utazására. Ruhákat válogatnak, szerveznek, terveznek, megfelelő ajándékokat keresnek. Niki pedig kemény edzésbe és diétába kezdett.

December 20-án Las Vegasban tartják a világverseny, ami mindenképpen új helyzetet teremt a verseny életében. Tulajdonos váltásra került sor, Donald Trump helyett az a menedzsment vette át a jogokat, aki Justin Timberlake-et, és a szupermodellt, Gisele Bündchent is menedzseli.

„A királynő választó showműsorban világsztárokra számítunk, a ruhákat is ennek szellemében álltjuk össze. Fontos, hogy ezeknek a hangulatával passzoljunk a kaszinók városának feelingjéhez, csupa csillogást, luxust sugalljon minden darab. Most éppen abban a szakaszban tartunk, hogy a megversenyeztetett magyar divattervezők ruháiból kiválasztjuk azt a fellépő ruhát, ami mindkettőnknek a legjobban tetszik. De nemzeti ajándékot is keresünk, amit majd jótékonysági célra elárvereznek. Az induló lányok is meg szokták ajándékozni egymást, valószínűleg ez egy nemzeti kulcstartóval kedveskedünk majd nekik” – magyarázta VajnaTimi, miközben néha megigazította királynője ruháját, vagy a fején csillogó koronát. Niki pedig arról mesélt a Life.hu-nak, mi mindent kell az elkövetkező hónapban tennie azért, hogy bombaformában lépjen színpadra élete nagy megmérettetésén.

Niki és Timi munka közben Fotó: Polyak Attila/Origo

Elkezdtem még intenzívebben diétázni, de nem azért, mert fogynom kell. Saját magamnak szeretnék tökéletesedni, én úgy ítélem meg, hogy még mindig van mit javítanom a testemen. Semmiféle elvárás nincs, hogy hány kilót kell nyomnom, rám bízták, mit tartok ideálisnak. Ha elérem a kitűzött célomat, akkor leszek igazából magabiztos. Személyi edzésre járok, heti háromszor már reggel 7 órakor az edzőteremben találtok. Mindemellett elkezdtem angoltanárhoz is járni. A hétköznapokban nem használom a nyelvet, itt pedig szükségem lesz rá, így tökéletesítem. A ruhapróbákon is jelen kell lennem, már készül az estélyim, ami egy exkluzív, csillogós, figyelemfelkeltő darab lesz. A nemzeti viseletemet pedig tényleg magyaros lesz: a Rubik kocka ihlette. Kíváncsian várom a tervezőtől a rajzot, állítólag kicsit Victoria’ s Secret-es vonalat követi majd ” - árulta el Niki, apró, szerencsehozó kabalákat visz majd magával, amiket az utazásai alatt gyűjtött össze. Kívánjuk, hozzon neki szerencsét, azaz koronát!

Nézd meg galériánkat Niki felkészüléséről!

/1511/Nagy_2015114101444

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.