Liptainál bizonyított Nagy Feró fia

Forrás: Facebook/ Az 50 milliós játszma/ Istvan Ruff -
TV2 játék Liptai Claudia kvíz Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódott, hogy csalódást okoz a Beatrice rajongóinak Nagy Hunor, de végül ügyesen játszott barátnőjével együtt a TV2 Ötven milliós játszma című vetélkedőben.

Nagy Feró fiát kedvese, Dorina vette rá a játékra és mielőtt élesben álltak volna a kamerák elé, sokat gyakoroltak kettesben is – írja Blikk.

Forrás: Facebook/ Az 50 milliós játszma/ Istvan Ruff

„Valójában Dorina volt az, aki szeretett volna részt venni a játékban. Egy bulit követően hazamentünk és beadta a jelentkezését, aztán amikor kiderült, hogy mehetünk, bevallom egy kicsit megijedtem” – mesélte a Blikknek Nagy Hunor, aki állítása szerint soha nem volt jó tanuló és aggódott, hogy nem tud majd válaszolni a kérdésekre.

„Féltem, hogy ciki lesz, mert esetleg alapvető dolgokra nem tudok válaszolni, de közben azt is tudtam, hogy nem feltétlenül a lexikális tudás számít ennél a játéknál. Nagyon sokat gyakoroltunk Dorinával, amikor nem együtt voltunk akkor a telefonokon játszottunk különböző kvízeket. Otthon pedig visszanéztük a korábbi adásokat” – magyarázta Hunor, aki nem árulhtja el, hogy mennyit nyertek a játékban. Negy Feró fiát és párját kedden este láthatják a nézők a TV2-n.

Nagy Feró a pálinkára esküszik: Végigkíséri mindennapjait

A rocker saját bevallása szerint igyekszik minden nap meginni a magáét. Persze csakis felelősséggel. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.