Ennyi pillecukor fér Jennifer Lawrence szájába - Vicces videó!

színésznő Jennifer Lawrence pillecukor videó műsor vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre közelebb kerülünk az Éhezők viadala premierjéhez, így a legtöbb amerikai tévéműsor heves interjúkészítésbe kezdett a film főszereplőivel. Jennifer egy ilyen beszélgetés során nevetette meg a nézőket. 

A színészeket az MTV hívta el egy tábortüzes "bulira", ahol persze a műsorvezető jól ki is faggatta őket. A színésznő azt mondta, hogy ez az egész szituáció a gyermekkorára emlékezteti, hiszen 16 évesen gyakran csináltak hasonló programokat a családjával, sőt, még azt is megmutatta, mennyi pillecukrot bír a szájába rakni. Ebből persze oltári vicces helyzet kerekedett.

Hozzátette, hogy a jelenet miatt eszébe jutott a randizás, és nem érti, hogy miért nincs még valakije. A felvétel alatt több saját sztori is előkerült, például az, amikor a színésznő egyszer a csapba pisilt, mert nem jutott sorra a fürdőszobában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.