Kamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életét

Forrás: TV2 -
lázadás Jóban Rosszban TV2 Pikali Gerda kamaszlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem mindennapi feladatott kapott: egy lázadó, 16 éves lánnyal kell boldogulnia.

Egy lázadó tini a Jóban Rosszban legújabb szereplője. Halmos Adélt nem kell félteni, ha egy kis balhéról van szó. A lány leginkább édesanyja, a nyomozóként dolgozó Gabi életét keseríti meg. A 16 éves lázadó kamaszlány szomjazik szülei szeretetére, ám túl dacos ahhoz, hogy ezt beismerje.

Forrás: TV2

„Egy igazi időutazás számomra ez a forgatás. Újra átélem a 16 éves énemet, amikor én is lázadtam minden ellen. Felnőtt akartam lenni, de persze azért minden nap rohantam egy anyai ölelésért. Bár én is kerestem a konfliktusokat, Adéllal ellentétben én kerültem az igazán nagy balhékat" – mondta a kamaszlányt megformáló Nagy Rebeka.

Adél szülei elváltak és elhanyagolták őt, de édesanyja észbe kap, és most próbálja helyrehozni a kapcsolatát lányával, nem sok sikerrel.

„Számomra az a kihívás ebben a szerepben, hogy megmutassam, milyen rossz a kapcsolata Adélnak az édesanyjával. Én tiniként is remekül kijöttem az anyukámmal, egyszerre volt a barátnőm és a pszichológusom. Itt viszont állandó a vita, Adél kegyetlen és igazságtalan az édesanyjával. Ez azért is nehéz számomra, mert az anyukámat alakító Pikali Gerdát nagyon kedvelem, már az első forgatási napon megtaláltuk a közös hangot" – hangsúlyozta Rebeka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.