"Annyit dolgozom, mint egy háziasszony" - Vajna Timi is annyit időt tölt munkával, mint egy átlagos nő

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Vajna Timi alvás munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Messziről csak annyit látunk Vajna Timi hétköznapjaiból, hogy az élete csupa csillogás. Luxus nyaralóhelyeken pihent, gyémántokat forgalmazó palotát nyit, nemzetközi filmbemutatók vörös szőnyegén pompázik. De vajon dolgozik is, már ha egyáltalán kell neki? Eláruljuk, szinte éjjel-nappal, bár munkája nem olyan, mintha a naponta dolgozni járó nőké.

Nem egészen olyan Vajna Timi élete, mint a Született feleségek című sorozat unatkozó háziasszonyainak, bár Timi is megtehetné, hogy egész nap csak önmagával, a szépségével törődjön. De ő a férjétől függetlenül alakítgatja egzisztenciáját.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Annyit dolgozom, mint egy háziasszony, szerintenm néha még többet is. Annyi a különbség, hogy nekem nem fejeződik be délután 5 órakor a munkaidőm, hanem éjjel 2-3 körül fekszem le. Sok a munka, de bírom egyelőre. Mostanában naponta foglalkozom a szépségkirálynőmmel, Nagy Nikolettával, akit a Las Vegas-i versenyre kell felkészítenem. Szponzorokhoz járok, fellépőruhákat keresek, vízumot intézek a királynőmnek, rengeteg tennivalóm van, hogy a Miss Universe világversenyre minden tökéletesen összeálljon. December közepén pedig egyedül utazom ki vele, hogy mellette legyek ezekben a sorsdöntő pillanatokban. Ez sem szórakozás lesz, hanem munka. De naponta bejárok a gyémántpalotába,ott van a fix állásom, és az ékszerkollekciómat is tervezem"- sorolta Timi, akinek nem sok ideje jut aludni.

"A szépítőnek mondott, de számomra inkább pihentető alvást hétvégente igyekszem bepótolni, de akkor sem lustálkodom egész nap, csak akkor kicsit tovább alszom. Jó érzés, hogy van kézzel fogható eredménye az erőfeszítéseimnek, már saját lábon is meg tudnék állni. A keresetem nagy részét jótékonyságra költöm, illetve a húgomnak adok belőle, meg azért magamnak is megtartok valamennyit. Igyekszem félretenni, de arra még nem gondoltam, mi lesz, ha egy nap Andy nem áll mögöttem"- tette hozzá Timi, aki még elárulta, hogy egész életbe ambiciózus volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.