Ezer eurót kapott Baukó Éva egy rajongójától

euró rajongó TV2 Baukó Éva Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Humoristaként próbálta ki magát Baukó Éva, és első „estjén" egy fura rajongói sztorival próbálta megnevettetni hallgatóságát.

Természetesen mindezt az Édes Életben. Évának Alekosz segített a rögtönzött stand up előadásban. Sőt még közönséget is szerzett a lelkes szőkeségnek, aki egy régi történettel állt elő.

„Írt nekem egy szlovák srác, hogy szeretne velem találkozni. Amikor megérkezett a sárga autójával és bemutatkozott, nagyon meglepődtem, mert 30 szál vörös rózsát adott át egy borítékban. Mondta, hogy a borítékot ne bontsam ki, csak majd két óra múlva, ő megvárja és felhív telefonon. És mit találtam a borítékban? Életem legkönnyebben megkeresett fizetését, 1000 eurót" – mesélte Éva.

Majka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánálhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-majka-parja-hajni-azaz-dundika-nehezebben-viseli-a-terhesseget-mint-az-elso-babanal-mariannal.htmlAlig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál. Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. TV + SztárokOrigoHazajön VV Edina szerelméhez, VV Lacihoz és gyereket terveznekhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-kibekultek-hazajon-vv-edina-szerelmehez-vv-lacihoz.htmlMint ahogy korábban megírtuk, pár hónapja VV Lacit elhagyta villaszerelme, VV Edina, aki Németországba költözött. Laci pokolian szenvedett az elválástól, és az egyik októberi hétvégén kiutazott a lányhoz, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Most madarat lehet fogatni a fiúval: Edina hazajön, hozzá. TV + SztárokOrigo83 éves lett Vitray Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20151105-vitray-tamas-ujsagiro-riporternek-szuletesnapja-van-83-eves-lett.html1932. november 5-én született az elismert Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter és kiváló művész. TV + Sztárok--Durva! Öngyilkos akart lenni Mickey Rourkehttp://www.life.hu/sztarok/20151105-mickey-rourke-ongyilkos-akart-lenni.htmlSokkolta a világot vallomásával a színész, aki elárulta: kis híja volt, hogy nem lőtte fejbe magát. TV + Sztárok--Ennyi pillecukor fér Jennifer Lawrence szájába - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151104-jennifer-lawrence-szajaban-meg-sosem-volt-ennyi-minden-vicces-video-a-szinesznorol.htmlEgyre közelebb kerülünk az Éhezők viadala premierjéhez, így a legtöbb amerikai tévéműsor heves interjúkészítésbe kezdett a film főszereplőivel. Jennifer egy ilyen beszélgetés során nevetette meg a nézőket. TV + SztárokOrigoKamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életéthttp://www.life.hu/sztarok/20151104-pikali-gerdanak-a-tv2-joban-rosszban-szinesznojenek-egy-16-eves-kamaszlannyal-kell-boldogulnia.htmlA színésznő nem mindennapi feladatott kapott: egy lázadó, 16 éves lánnyal kell boldogulnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.