Lilu keményen dolgozik a tengerparton egy szál bikiniben – Fotó!

Forrás: Instagram/ Lilu -
dögös Kuba Lilu tengerpart műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető igencsak szexi tengerparti fotóval örvendeztette meg rajongóit, amelyen tulajdonképpen dolgozik.

Lilu az "I love my job", vagyis a "szeretem a munkámat" hashtagfel látta el fotóját, ami azt jelenti, hogy a műsorvezető valójában keményen dolgozik a képen. Kicsit irigykedünk a hírességre, aki hamarosan induló új műsora, a Keresem a családom miatt repült Kubába. Lilu, aki egyenesen imád utazni, nagyon dögösen fest a fotón.

Forrás: Instagram/ Lilu

5 kérdés a szépségről: Lilu

Évek óta ott van a legnépszerűbb műsorvezetők között, most ideje nagy részét az utazás tölti ki. Persze a bőrápolást így még inkább komolyan veszi, de nyoma sincs rajta a sok repülésnek, a sminknek és a forgatásoknak. A Life.hu sorozatában Lilut faggattuk szépségtitkairól.
Majka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánálhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-majka-parja-hajni-azaz-dundika-nehezebben-viseli-a-terhesseget-mint-az-elso-babanal-mariannal.htmlAlig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál. Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. TV + SztárokOrigoHazajön VV Edina szerelméhez, VV Lacihoz és gyereket terveznekhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-kibekultek-hazajon-vv-edina-szerelmehez-vv-lacihoz.htmlMint ahogy korábban megírtuk, pár hónapja VV Lacit elhagyta villaszerelme, VV Edina, aki Németországba költözött. Laci pokolian szenvedett az elválástól, és az egyik októberi hétvégén kiutazott a lányhoz, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Most madarat lehet fogatni a fiúval: Edina hazajön, hozzá. TV + SztárokOrigoDurva! Öngyilkos akart lenni Mickey Rourkehttp://www.life.hu/sztarok/20151105-mickey-rourke-ongyilkos-akart-lenni.htmlSokkolta a világot vallomásával a színész, aki elárulta: kis híja volt, hogy nem lőtte fejbe magát. TV + Sztárok--Király Viktor: "Imádom Gwen Stefanit és nem vagyok hajlandó izgulni"http://www.life.hu/sztarok/20151105-kiraly-viktor-imad-gwen-stefanival-dolgozni-a-the-voice-musoraban.htmlJavában készül a jövő heti megméretésre Király Viktor, ugyanis először szerepel majd az amerikai Voice élő adásában. Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, testvére, Linda lesz majd ott vele a nagy pillanatban.TV + Sztárok--Vajna Timi: "Andy képes megvédeni a saját élete árán is"http://www.life.hu/sztarok/20151104-vajna-timi-szamara-andy-vajna-az-igazi-james-bond.htmlVajna Timi számára Andy Vajna az igazi 007-es - legalábbis ezt nyilatkozta a Life.hu nagyszájú riporterének, aki a legújabb James Bond-film premierjén kapta őt mikrofonvégre. TV + Sztárok--Árpa Attila elárulta, miért hagyta ott Friderikuszthttp://www.life.hu/sztarok/20151104-arpa-attila-elarulta-miert-hagyta-ott-friderikuszt.htmlÁrpa Attila otthagyta Friderikusz Sándor műsorát. Végre kiderült, mi volt döntése oka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.