Válása ellenére nagyon kisimult Halle Berry - Csak úgy ragyog!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2015 BEimages. No use without permission./Matt Baron -
színésznő házasság válás Halle Berry kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: véget ért Halle Berry és Oliver Martinez házassága. A színésznőt azonban szemmel láthatóan nem viselte meg a magánéleti kudarc, sőt kisimultabb, mint valaha. 

Mosolygósan és rendkívül elegánsan mutatkozott a Fallout Game 4 premierjén Halle Berry, aki nemrég jelentette be, hogy elválik férjétől, Oliver Martineztől. A színésznő kisimult arccal jelent meg a bemutatón - csak úgy ragyogott! Ezek szerint tényleg nagyon nem voltak már jó hatással egymásra egykori párjával.

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2015 BEimages. No use without permission./Matt Baron

Tönkreteszi a férfiakat Halle Berry? Kitálalt a színésznő exférje

Javában zajlik Halle Berry és Olivier Martinez válása, mindeközben a színésznő exférje, David Justice úgy érezte, itt az alkalom, hogy végre tisztázza, milyen ember is valójában a volt felesége. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Gigamellekkel premierezett Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151106-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-gigamellekkel-premierezett-los-angelesben.htmlA dupla masztektóimán átesett színésznő-rendező Los Angeles-i filmbemutatóján kérkedett egy sort újraszabott kebleivel. TV + Sztárok--Ada a cikis sztorijait meséli gyermekeinekhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-pinter-adrienn-ada-a-cikis-sztorijait-meseli-gyermekeinek-mondta-a-kisherceg-premierjen.htmlSzeretett mesénk, a Kisherceg, immáron a mozikban is megtekinthető, egy új animációs feldolgozásban. A Life.hu nagyszájú riportere a premiervetítésen találkozott Adával, aki elmesélte, hogy viszonyulnak fiai a mesékhez.TV + Sztárok--ÉNB Alexa énekelni tanul barátnőjétől http://www.life.hu/sztarok/20151105-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-uj-dalra-keszul-enekelni-tanul.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja idén nyáron készítette el élete első, Bang Bang című klipjét, amely azóta több mint kétmilliós megtekintést ért el a legnagyobb videómegosztó portálon. A mongol származású lány a sikeren felbuzdulva elhatározta, hogy fejleszti az énektudását. TV + Sztárok--A nap legcsodálatosabb pasija Liam Hemsworth – Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20151105-liam-hemsworth-szineszrol-szexi-kepek-jelentek-meg.htmlAz éhezők viadala sztárját a brit Men’s Health magazin fotózta. Legnagyobb örömünkre a képek elképesztően dögösek lettek. TV + Sztárok--Ezer eurót kapott Baukó Éva egy rajongójátólhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-bauko-evanak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-egy-rajongoja-ezer-eurot-adott.htmlHumoristaként próbálta ki magát Baukó Éva, és első „estjén" egy fura rajongói sztorival próbálta megnevettetni hallgatóságát. TV + Sztárok--Majka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánálhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-majka-parja-hajni-azaz-dundika-nehezebben-viseli-a-terhesseget-mint-az-elso-babanal-mariannal.htmlAlig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál. Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.